AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım, organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, geçtiğimiz pazar günü yayınladığı 7. videosunda AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın uyuşturucu ticaretinde güzergahın değiştirilmesi için Venezuela'ya gittiği öne sürmüştü.

Peker'in iddialarının ardından Binali Yıldırım konuya ilişkin iki kez açıklama yaparak iddiaları reddetmiş, oğlunun Venezuela'ya maske ve test kiti götürmek için gittiğini söylemişti.

SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün yayınladığı son videoda, uyuşturucu ticaretinde güzergahın değiştirilmesi için Venezuela’ya gidildiğini ileri sürerek, “Venezüella’ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım” iddiasında bulundu.

Sedat Peker Youtube'da yaptığı açıklamaları şunları söylemişti:

"Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı.

Binali Bey'in böyle bir şeyin içinde olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkan Yıldırım hakkında çektikleri kasetleri -kumar kasetleri değil başka kasetler rüşvettir vs.- daha sonra bunu bu işe yönlendirdiler bu işin aparatı haline geldiler. Türkiye'ye gelişi gidişi tüm organizasyonun ağları bu şekilde.

Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri Erkan Yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka gemiler de koordinasyon alıyor. Peki Mehmet Ağar bunun neresinde. Mehmet Ağar da bu senkronizenin tam ortasında.

Erkam Yıldırım Süleyman Soylu dostluğuna bakın. Erkam Yıldırım'ın Süleyman Soylu'nun çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın.

Bir de diyorlar devleti zora sokmak için anlatıyor. Hayır ben devleti zora sokmak için anlatmıyorum."