Söylemezsem Olmaz programından kovulduğu iddia edilen Seren Serengil'e Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab sahip çıktı.

Hadise- Zarrab'ı günlerce yasak aşk iddiasıyla hedef alan Serengil beklemediği desteği Zarrab'tan aldı. Bakın Reza Zarrab, Seren Serengil için ne paylaştı?

Geçen aylarda Hadise ile Reza Zarrab'ı hedefine alan ve Hadise için "Paket ettik" diyen Seren Serengil, kendi programında sorunlar yaşamaya başladı. Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olan Serengil'in kovulduğu iddia edildi. 2 kez hastanelik olan Seren'e Reza Zarrab sahip çıktı. Bakın can düşmanı için bu kez ne paylaştı?

BEYAZ TV'DEN KOVULAN SEREN'E ZARRAB DESTEĞİ

Ebru Gündeş ile evli olduğu sırada adı Hadise'yle yasak aşk iddialarına karışan Reza Zarrab, Seren Serengil'in iddialarıyla tekrardan gündeme gelmişti.

Yasak aşk için belgeler sunan Serengil, ağır yorumlarıyla da dikkat çekmişti. Zarrab ise kendisine yönelik yapılan eleştirilere yıllar sonra yanıt vermişti.

NENEMGİL DEMİŞTİ! ÇARK ETTİ

Seren Serengil için 'Nenemgil' benzetmesi yapan Zarrab bu kez çark etti. Bircan Bali ve yapımcı Bilal Özbile ile kavga eden Serengil'in çenesi tutulmuş, daha sonra şuuru bulanmıştı. İddialara göre Serengil artık programda istenmiyordu.

SEREN'E SAHİP ÇIKTI

Zarrab ise can düşmanı Serengil için, "O programı Seren izlettiriyordu. Yiğidi öldür hakkını yeme" paylaşımı yaparak herkesi şaşırttı.

gd