Korkusuz yazarı ve TELE1 programcısı gazeteci Can Ataklı, istifa etmesinin ardından haber alınamayan eski bakan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak‘ın havuzlu bir siteye taşındığını öne sürdü.

Ataklı, Albayrak’ın Kısıklı’ya taşındığını iddia eden Ataklı, “Bundan tam 7 ay önce istifa eden ve bir daha görünmeyen Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak evini taşımış. Aylarca nerede olduğu bile bilinmeyen damat beyin oturduğu evi bu köşede okumuştunuz. “Hedef mi gösteriyorsun?” suçlamasıyla karşılaşmamak için Albayrak’ın oturduğu yeri tam olarak yazmamış ama “tümüyle AKP’lilerin oturduğu bir site, üst kat komşusu İçişleri eski Bakanı, 17-25 Aralık kahramanlarından Muammer Güler” demiştim. Damat beyin Şile yolu üzerindeki evinden, Kısıklı’daki yine korumalı ve genellikle AKP’lilerin oturduğu bir lüks siteye taşındığını öğrendim. Berat Albayrak’ın eski oturduğu sitedeki evi bir apartman dairesiydi. Yeni taşındığı sitedeki evi ise havuzlu bir villa” dedi.

Albayrak’ın eşi ve çocuklarıyla beraber olduğunu öne süren Ataklı, “Bu arada mahrem dedikodulara meraklı olanlar için de belirteyim, Berat Albayrak bakanlığı bırakıp kayıplara karıştığı günden beri eşi ve çocuklarıyla beraber. Şimdi taşındığı villaya da birlikte yerleştiler. Bu olaydan bir ayrılık çıkarmaya çalışanların da haberi olsun istedim” ifadelerini kullandı.