Gazeteci Barış Yarkadaş katıldığı canlı yayında flaş bir iddiada bulundu. Yarkadaş, Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifası sonrası babası Sadık Albayrak'ın da AKP'den istifa ettiğini söyledi.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Halk TV'de yayınlanan Şimdiki Zaman programına konuk oldu. Gürkan Hacır'ın sunduğu, İsmail Saymaz ve Elfin Tataroğlu'nun da konuk olduğu program sırasında Gazeteci Barış Yarkadaş, Berat Albayrak'ın istifa sürecine ilişkin çarpıcı bir iddiada bulundu. Yarkadaş, Berat Albayrak'ın istifası sonrası babası Sadık Albayrak'ın da AKP'den istifa ettiğini söyledi.

“Sadık Albayrak, kriz sürecinde Tayyip Erdoğan'a ulaşamıyor ve çok kırılıyor”
İşte Barış Yarkadaş'ın dikkat çeken o açıklamaları;

"Berat Albayrak şu an Trabzon'da dinleniyor. Artık siyasete veda etti. Edindiğim bilgiye göre; bir iddiada baba Sadık Albayrak'ın da AKP'de istifa ettiği yönünde. Ancak dediğim gibi. Bu bir iddia...

Yine bir başka iddiaya göre, Sadık Albayrak, kriz sürecinde Tayyip Erdoğan'a ulaşamıyor ve çok kırılıyor. Ben, pazar gecesinden beri değişik saatlerde Berat Albayrak'ı hergün en az 4 kere aradım. Albayrak sonu 61 61 ile biten telefonunu hiç açmıyor. Berat Albayrak'a şu an hiç kimse ulaşamıyor."