CHP ve HDP belediyelerinin koronavirüs salgınında ihtiyaç sahibi insanlara yönelik yardım çalışmaları engellenirken, AKP'li belediyelerin ise yardım yapmasının önünde engel bulunmuyor.

Kocaeli'nde belediyeye ait cenaze hizmet aracı ile yine belediyeye ait yardım kolileri AKP Çayırova İlçe Teşkilatı binasına taşındı.

Çayırova Vefa Destek Kordinasyon Merkezi'nin gerçek ihtiyaç sahiplerine ve yoksul vatandaşlara verilmek üzere toplanan yardım kolilerinin  AKP Çayırova İlçe Teşkilatına taşındığı görüldü.

Yardım kolilerinin Çayrova Belediyesi'ne ait cenaze aracından indirilerek ilçe Çayırova AKP binasına taşınması görüntülendi.

Görüntüleri çeken CHP Belediye Meclis üyesi Halis Koç, Belediye Meclisi'nde konuya dair soru sorduklarını fakat cevap alamadıklarını söyledi.

Halis Koç tarafından sosyal medyada yayınlanan videoda ise “Evet, cenaze hizmet aracının içerisinde Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’na koli, yardım kolileri… Bu kolilerin belediye tarafından, belediye merkezinde dağıtımları yapılması gerekirken gördüğünü gibi bu araçlardan ilçe başkanlığına bırakılıp buradan zannedersem kendi yandaşlarına bu koliler dağıtılacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kocaeli Ses