Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, depremde yıkılan Ebrar Sitesi'nin enkazındaki çalışmaları inceledi ve bekleyen ailelere taziye dileklerini iletti.

Fox TV muhabiri Gülşah İnce, bölgeden ayrılırken Güngör'e soru sormak istedi fakat Güngör'ün yanındaki bir kişi İnce'ye engel oldu.

Bunun üzerine İnce, "Bırakır mısınız elimi" diyerek tepki gösterdi.

Güngör, İnce'nin "Sayın Başkan Ebrar Sitesi'ne ilişkin çok eleştiriler yükselmişti" sözlerine yanıt vermeden yürümeye devam etti. Bu sırada enkaz başında bekleyen ailelerden bir kişi de Hayrettin Güngör'e tepki gösterdi.

'ELİMDEN TUTTU VE İTTİ'

Fox Ana Haber'de yayınında yaşananları anlatan Gülşah İnce, "Acılı ailelere burada taziyelerini dilediler, geçmiş olsun dediler. Ben de gazeteci olarak görevimi yaptım çünkü günlerdir ailelerin bize sorduğu soru buydu. Buranın müteahhidinin nerede olduğunu soruyorlardı. Ebrar Sitesi gerçekten sorunlu bir yerdi çünkü ayakta kalabilen bir bloğu yok, ayakta olanlar da yıkıldı, yıkılacak. Bu sorunun yanıtını merak ettik. Ama Sayın Başkan sessizdi. Yanındakinin kim olduğunu bilmiyorum ama bu kadar fiziksel müdahalede bulunduğuna göre danışmanıdır diye düşünüyorum. Mikrofonuma engel oldu, elimi tuttu, itti. Kameraman Çağlar Güner'i de heyetindeki bir başka kişi iterek uzaklaştırmaya çalıştı" dedi.