İşten çıkarılan BEDAŞ işçileri, eylemlerinin 200'üncü gününde BEDAŞ Genel Müdürlüğü'ne yürüdü. Eyleme, CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Melda Onur ile DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu da destek verdi.

Radikal'de yer alan habere göre İstanbul Beyoğlu Talimhane'de toplanan yaklaşık 200 BEDAŞ işçisi, önce halay çekti, ardından da direnişlerinin 200'üncü gününde Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) Genel Müdürlük binasına doğru yürüyüşe geçti.

Şehit Muhtar Caddesi boyunca slogan atarak ilerleyen gruba, CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Melda Onur ile DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu da eşlik etti.

Sloganlarla cadde boyunca yürüyen işçiler, BEDAŞ Genel Müdürlük binasına geldiğinde, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi burada bir basın açıklaması yaptı.

BEDAŞ işçilerinin 200 gündür kararlı bir şekilde direnişini sürdürdüğünü belirten Çelebi, “Eğer bugün hukuk ve adalet egemen olacaksa, bu 200 gündür hiç diz çökmeyen, asla eğilmeyen, inadına direnen ve mücadele eden işçilerin daha geniş ve yığınsal mücadelesini ortaklaştırma durumundayız. Derdimiz eylem hastalığı değil, eylem manyağı da değiliz, ama hakkımızı da kimseye yedirmeye asla izin vermeyiz" diye konuştu.