Gezi Parkı direnişine destek de veren Okan Bayülgen, bugün  twitter hesabı üzerinden ilginç bir paylaşımda bulundu. Bayülgen, "Eski bir çalışma arkadaşından geldiğini" söylediği bir mail aracılığıyla direniş alanındaki "bayrak" mevzuuna ilişkin fikirlerini ifade etti.

Bayülgen'in, "Hep söylemeye çalıştıklarımı ne güzel özetliyor" dediği metinde ise, "Bu bir sivil direniş derken, PKK'nın ve tüm partilerin bayrakları dalgalanıyor; Abdullah Öcalan'ın, Hrant Dink'in posterleri asılıyor. Türk Bayrağı dışında dalgalanan her bayrak, Atatürk posteri dışında asılan her poster Gezi Parkı direnişine ağır darbedir," savunusu yapılıyor.

İşte Bayülgenin "söylemeye çalıştıklarımı özetliyor" diyerek paylaştığı ve sonradan sayfasından kaldırdığı metnin tamamı:

"Merhaba,

Twitter kanalı ile sana ulaşmak ne mümkün; mesaj bombardımanında sana görünmek pek zordu buraya geldim, umarım sana ulaşmada başarılı olurum.

Doğan TV'deyken beraber birkaç kere sigara tüttürmüşlüğümüz var; o zaman da söylemiştim, tekrar edeceğim: Beni, seni sevdiğime pişman etmediğin için çok teşekkür ediyorum.

Gelelim Gezi Parkı olayına.

Bu bir sivil direniş derken, PKK'nın ve tüm partilerin bayrakları dalgalanıyor; Abdullah Öcalan'ın, Hrant Dink'in posterleri asılıyor. Türk Bayrağı dışında dalgalanan her bayrak, Atatürk posteri dışında asılan her poster GEZİ PARKI direnişine ağır darbedir. Ben haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum. Benim de peşinde koştuğum davalarım var ama davamın simgesiyle var olmadım Taksim'de! Bu davada birey olarak varsak güçlüyüz, haklıyız dedik! Herkese aynı şekilde çağrıda bulunduk; 'kimliğinden arın öyle gel kardeşim'.

Şu günlerde görüyorum ki orada dalgalanan bayraklar, posterler bu direnişe polisten, hükümetten çok zarar veriyor. Bize, davamıza bu konuda yön vermenizi rica ediyoruz.

Sen bitanesin"