İş dünyasının başarılı kadın girişimcilerinden, Noes Hizmetler Grubu kurucusu Özlem Altınsoy, basın mensuplarına yeni bir destekleme projesine imza atacaklarını duyurdu.

Özlem Altınsoy, yaptığı açıklama da “Kadın girişimciler Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğidir. İstihdam yaratmak ve Türkiye ekonomisine değer katmak adına, özellikle kadın girişimcilerimizin her zaman yanında olacağız.” dedi.

Özlem Altınsoy Kadın Girişimcileri Destekleme Projesi ismini taşıyacak olan proje için Altınsoy, “Ben başta kendim olmak üzere iş kadınlarımızın; ulusal ve uluslararası iş dünyasında ülkemizi temsil etme görevimize ek olarak, yeni kadın girişimciler için bilgi, birikim ve yönlendirme noktasında destek vermenin de çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu inançla meydana getirdiğimiz “Özlem Altınsoy Kadın Girişimcileri Destekleme Projesi”ni duyurmaktan gurur duyuyorum. Pek yakında etkinliklere başlayacak olan projemiz için emek veren tüm ekip arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim.” ifadeleriyle basın mensuplarına da teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.