Hamileliğin öğrenildiği andan itibaren bebeğin doğumuna kadar anne ve babaların en fazla merak ettiği ve endişe duyduğu konu bebek giyimidir.

Bebeğe alınacak kıyafet konusunda ebeveynler nasıl bir tercih yapacağını bilemez ve sürekli bir araştırma ihtiyacı hisseder.

Bebekler için tercih edilecek ürünlerin hangi yapıda olması, cildine zarar verip vermeyeceği gibi birçok özellik araştırılır.

Bebeğin hassas bedenine uygun olan Babyland markalı ürünler büyük bir dikkatle incelenir.

İdeal Konfor

Özellikle yeni doğan bebek için tercih edilecek bebek giyim ürünleri konusunda anne ve baba adayları en iyiyi seçmek için çalışır.

Belirli yaş dönemine kadar tercih edilecek baskı ve çeşitlerine göre erkek ya da kız bebekler için farklı tasarımlar hazırlanır. Bebeğin cinsiyetine göre en uygun baskı renk ve tasarım ile bebeğin görünüşüne şıklık katılır.

Bebeğin hem ev içinde hem de dışarıda korunabilmesi ve aynı zamanda rahatlığını sağlayan kıyafetlerin seçiminde birçok farklı unsur bulunur.

Pamuklu ya da organik yapılı kumaşlardan üretilen yeni doğan bebek kıyafetleri sağlıklarının korunmasına yardımcı olur. Bebek hassaslığına uygun yapılan doğru seçim ile bebek ideal bir konfor kazanır.

Şık Ve Şirin

Organik kumaşlardan üretilen kıyafetler sezona göre değişen bebeklerin hassas vücut yapısına kolay uyum sağlar.

Yaz aylarında bebeğin konforunu, kış aylarında ise kırılgan yapısını ve vücut sıcaklığını koruyan ürünler tercih edilmelidir.

Erkek bebek hastane çıkışı ya da yeni doğan bebek için tercih edilecek pamuklu bir giysi hem vücudunun alerjik reaksiyonlar ve tahrişe karşı korunmasını sağlar hem de bebeğin içinde rahat ve konforlu hissetmesine olanak sunar.

Bebek giyim ürünleri hem ihtiyacı karşılamalı hem de minik dünyalara uygun zevke sahip olarak dış görünüşlerin şık ve şirin görülmesine katkı sunmalıdır.

Sağlıklı Kumaş Seçimi

Bebek teni ile gün boyu temas halinde olan kıyafetlerin yapımında kullanılan malzemeler bebeğin sağlığı açısından önemlidir.

Bu yüzden bebek kıyafeti tercihinde öncelik kumaş seçimidir.

  • Pamuklu kumaşlar
  • Polar kumaşlar
  • İpeksi dokular
  • Nefes aldıran kumaşlar
  • Organik kumaşlar yenidoğan ürünleri içerisinde tercih edilen kumaş çeşitleridir.