Muğla'nın Yatağan ilçesinde yaşayan Samet Bulut, geçen yıl evde ölü bulundu. İntihar ettiği düşünülen Samet Bulut'un öldürüldüğü ortaya çıktı. Kızı Ayşegül Bulut ifadesin, babasını kendisini istismar ettiği için öldürdüğünü belirtti.

'PLANI BİRLİKTE YAPTIK'

Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çapraz sorguya aldığı Ayşegül Bulut, erkek arkadaşı Mehmet Karadağ ile babası Samet Bulut'u intihar gibi görülmesi için öldürdüklerini itiraf etti. Bunun üzerine jandarma ekipleri, anne Penbe Bulut ve Mehmet Karadağ'ın ağabeyi Halil İbrahim Karadağ'ı gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ayşegül Bulut ile 'kasten öldürme suçu'na katıldığı ileri sürülen Halil İbrahim Karadağ ve 'dolandırıcılık' suçundan cezaevinde tutuklu bulunan Mehmet Karadağ tutuklandı, Penbe Bulut ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

20 yaşındaki Ayşegül Bulut ifadesinde, babası tarafından birden fazla kez istismara uğradığını anlattı. Bu durumu, erkek arkadaşı Mehmet Karadağ ile paylaştığını ve birlikte Samet Bulut'u öldürme planı yaptıklarını söyledi.