Kayseri’de Ali İsmail Korkmaz’ın davasını izleyen Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş'ın babası Ali Ayvalıtaş, attığı bir tweet nedeniyle diğer oğlunun da hayatından endişe ediyor.

Oğlu Mehmet Ayvalıtaş'ın ardından eşini de kaybeden Ali ayvalıtaş şimdi de diğer oğlunun hayatından endişe duyuyor. Ayvalıtaş, "oğlum 'Annemin ölüm sebebi İstanbul Valisidir' diye bir tweet atmış. Polis olduğunu söyleyen kişiler evimize geldi. Oğlumun başına gelecek her türlü şeyden Vali’yi sorumlu tutacağım" dedi.

"Adalet yerini bulmadığı takdirde, tüm mal varlığımı Başbakana bağışlayıp, beni kabul edecek devlete sığınacağım”  diyen ayvalıtaş şunları söyledi:  “Şimdi de büyük oğlum Muharrem ile uğraşıyorlar. Attığı bir tweet nedeniyle polis olduğunu söyleyen kişiler, Ümraniye’deki evimize gelip, (Vali bey senin telefon numaranı istiyor) demişler. Oğlumun attığı tweet’te ‘Annemin ölümünün sebebi İstanbul Valisidir’ yazılıymış. Doğru, ben de katılıyorum bu tweet’e. Zira, vali oğlumun katillerine sahip çıktı. Buradan sesleniyorum; yeter artık ellerini bizden çeksinler. Oğlumun başına gelecek her türlü şeyden Vali’yi sorumlu tutacağım. Adalet yerini bulmadığı takdirde, tüm mal varlığımı Başbakana bağışlayıp, beni kabul edecek devlete sığınacağım.”