Show TV’nin iddialı dizileri arasında yer alan Aziz, geniş bir izleyici kitlesine sahip olurken, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz yer alırken, senaryosunu da Eda Tezcan yazıyor. İddialı yapım Aziz son bölüm izle seçenekleri birçok platformda yer alıyor. Başrol oyuncuları arasında yer alan Murat Yıldırım, diziye adını veren Aziz Payidar karakterini canlandırıyor. Aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi O3 Medya yapımcılığında çekiliyor. Dizide 1934 yıllarında yaşayan varlıklı bir ailenin başına gelenler anlatılıyor. Antakya ve Sakarya’da başlayan dizinin çekimleri şu anda İstanbul'da çekilmeye devam ediyor.

Aziz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Cuma günleri saat 20:00 Show Tv’de ekranlara gelen Aziz’in başrollerini Murat Yıldırım ve Damla Sönmez paylaşıyor. Ayrıca Aziz’in oyuncu kadrosunda Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler bulunmaktadır. Ayrıca dizide Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu gibi isimler de yer almaktadır. Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cenan Çamyurdu gibi isimler dizide yer aldıklarından dizinin oyuncu kadrosunun oldukça etkili olduğu ifade edebiliriz.

Aziz’in son bölümüne arama motoruna Aziz dizi izle yazarak ulaşabilirsiniz.  Böylece keyifli bir şekilde bu güzel diziyi takip etmeniz mümkün olacaktır. Üstelik son zamanlarda dizi izle platformlarının çok daha üst düzeyde bir hizmetin merkezinde yer aldıklarını rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır. Bu da gayet doğal olarak diziye olan ilginin artış göstermesini de mümkün kılmaktadır.

Aziz Dizisini Konusu Nasıldır?

Antakya’daki en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu olan Aziz Payidar, refah içinde bir yaşam sürmektedir. Fransız delegesi olan Mösyö Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesi Aziz’in hayatını değiştirecektir. Her şeyini bir kalemde silen ve tüm hayatını değiştirmek zorunda kalan Aziz, geri döndüğünde hiçbir şeyi eskisi gibi bulamayacaktır.

Herkes Aziz’i öldü diye düşünürken 2 yıl sonra çıkıp gelmesi dengeleri alt üst eder. Her şeyini kaybeden Aziz, döndüğünde işgal altındaki Antakya’yı da kötü bir durumda bulmuştur. Üstelik ilk aşkı Dilruba, Aziz’in dayısının oğlu olan Adem ile nişanlanmıştır. Sıfırdan bir hayat kuran ve yükselen Aziz, bu koşturmanın içinde gerçek aşkı da bulacaktır.