Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, Suruç'ta güvenlik güçlerine taş atan HDP'li Aysel Tuğluk'a tepki göstererek "Aysel Tuğluk bir avukat, aynı zamanda da bir hukukçu. Kendisine oy verenleri Meclis'te temsil ediyor. Ancak elinde taşla güvenlik güçlerini hedef alıyor. Çözümün bir parçası olması gerekiyor ama bu görüntüler onu karmaşanın bir parçası yapıyor" sözleriyle eleştirmişti.

"ELEŞTİRİLERİNİ DİKKATE ALACAĞIM"

Sosyal medyada tartışılan Çelik'in bu sözlerine Aysel Tuğluk'un yanıtı gecikmedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Tuğluk şu ifadelere yer verdi:

"Star TV spikeri Sayın Nazlı Çelik dün akşam haberlerinde siyasetçi/hukukçu kimliğime işaret ederek beni eleştirmiş. Karmaşanın değil, çözümün parçası olmamı istemiş. Kendisini hem güzel hem de başarılı bulurum. Eleştirilerini hassasiyetle dikkate alacağım.

"BEN DE TARAFSIZ GAZETECİLİK BEKLERİM"

Ben de kendisinden bağımsız, özgür ve tarafsız gazetecilik beklerim. Bir haftadır hergün halka saldıran, gerçek mermi kullanan, gaz atan, Adeta işkence ederek gözaltılar yapan; toprağını, ülkesini insanlarını IŞİD vahşetinden korumak isteyen rojavalıların dönüşüne izin vermeyen asker ve polisin şiddetinede bir çift söz söylesin, eleştiri yapsın. Devlet şiddetine karşı herkesin kendini savunma hakkı vardır Nazlı Nanım?"