Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) Çeçen elebaşlarından Ebu Ömer el-Şişani ile samimi fotoğrafları bulunan ve geçtiğimiz günlerde Kobani'de öldürülen bir IŞİD mensubunun farklı zamanlarda çekip, tek karede birleştirdiği bir fotoğrafta, Türk askeri üniforması, Lüksemburg askeri üniforması ve son olarak IŞİD üniforması içerisindeki görüntüsü göze çarpıyor.

ANF'nin haberine göre Kobani'de YPG/YPJ savaşçıları tarafından düzenlenen operasyon sırasında öldürülen, IŞİD'in Çeçen elebaşılarından Ebu Ömer el-Şişani ile samimi fotoğraflarının yanı sıra Azeri ve Çeçen IŞİD'lilerin Türkiye’de çektiği fotoğraflarda görülen ve IŞİD’in elebaşılarından olduğu söylenen “Cindullah” isimli kişinin üzerinde çok sayıda görüntü ve fotoğraf çıkmıştı. Bu fotoğraflar ve görüntüler içerisinde dikkat çekici kareler yer alıyor.

FARKLI ZAMANLAR, TEK KARE FOTOĞRAF


Söz konusu “Cindullah” isimli şahsın telefonundan çıkan bir fotoğraf oldukça dikkat çekici. Foroğrafta, IŞİD üyesinin farklı tarihlerde çektiği üç fotoğrafını tek karede birleştirdiği görülüyor. Çarpıcı olan ise ilk kare fotoğrafta Türk askeri üniformasıyla ve üzerinde telsiz varken; ikinci karede Lüksemburg askeri üniformasıyla görülüyor; son karede ise, IŞİD üniformasıyla çekilmiş, sakalları uzamış ve elinde kaleşnikof tüfek bulunuyor.