Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 4-1 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrasında Beşiktaş karşılaşmasından yaşananları değerlendirdi.

Kocaman, “Futbolun bu berbat ortamında çalışmaktan mutlu değilim. Kendimle ilgili yakın zamanda köklü kararlar alacağım. Yakın zamanda futboldan ayrılacağım. Lütfen herkes ayağını denk alsın. Ayıp. Olmayan şeyleri olmuş gibi gösterip, kimse Fenerbahçe'yi suçlamasın. Saha içinde olan her şey için özür diliyorum” dedi.

Aykut Kocaman'ın açıklamaları:

Çok akışkan bir oyunla başlamadık ama öne geçmeyi başardık. Ondan sonraki süreçte de golleri attık. Antalyaspor'u biraz daha oyunun dışına iteceğimiz an olmadı. Sonra oyunun kontrolünü rakibimize vermeye başladık. Kaygının çok yüksek olduğu bir sezon oynuyoruz.

BEŞİKTAŞ DERBİSİ HAKKINDA

Hiç tartışmasız maçın kalan tarafının oynanmasını bekliyoruz. Sahadan çekilen taraf Beşiktaş. Hakemler sahadayken içeri girdiler. Hükmen galibiyet gibi şeyler söylemeye niyetim yok ama maçın geri kalanının oynanması gerekiyor. Bu maçı tatil edecek hiçbir şey yok ortada. Bir takım olayları görmeyen bir insan değiliz.

Maçı tatil ettiren korner direklerinin kenarına oturmuş kişilerdir. Maçın ikinci yarısında Beşiktaşlı oyuncular provokasyon yaptı. Maçta, maçı tatil edecek hiçbir şey yok. Akılcı olan şey maçın devam ettirilmesiydi. Maçı öne çıkaracak bir durum olmadı. Diğer olayların konuşulması kadar doğal bir şey yok. A'dan Z'ye hiçbir sahada görmek istemediğimiz olaylar. Olmayan şeylerin olmuş gibi gösterilmesi son derece ayıp. Esas provakasyon bunlar. Hiçbir kimseye, hiçbir camiaya bir şey atılmasını onaylamıyorum. Herkesin canı var herkesin canı değerli.

Bunları ne kadar kanıksasak da yanlış olduğunu söylüyoruz. Dönüyor dolaşıyor 4-5 yıldır her şey Fenerbahçe üzerinden yapılıyor. Kan yok kardeşim kan yok. Kasında kan yok. 5 tane dikiş atılacaksa kanar. Bence hoca bilincini kaybettiyse bir şey yapıldı. Beşiktaş soyunma odasını söylemeli, Fenerbahçe'ye mal edilmemeli bu durum.

Tekrar söylüyorum, soyunma odasında ne olduğunu ben bilmiyorum. Açıklanması lazım. Çünkü içeri girerken son derece metanetli bir şekilde giriyor. O kapıdan çıkışı ise sedyeyle oldu.

Futbolun bu berbat ortamında çalışmaktan mutlu değilim. Kendimle ilgili yakın zamanda köklü kararlar alacağım. Yakın zamanda futboldan ayrılacağım. Lütfen herkes ayağını denk alsın. Ayıp. Olmayan şeyleri olmuş gibi gösterip, kimse Fenerbahçe'yi suçlamasın. Saha içinde olan her şey için özür diliyorum.

Ortada bir oyun var. Bu oyunu düzenleyen biz değiliz. Düzeltilmesini rica ediyorum. Şenol Güneş gibi Türk futbolunda önemli şeyler başarmış bir insan için de düzeltilmesini istiyorum.