Marka ve işletmeler için hedef kitlelerine doğru şekilde ulaşmak önemlidir. Avrupa medya planlaması bu iletişimi doğru ve etkili bir şekilde kurar. Tanıtım, ürün ve hizmetlerinizin hedeflediğiniz kitlelere doğru şekilde ulaşması pazarlama faaliyetlerinizin artmasını sağlayacaktır. Aynı şekilde etkili bir medya planlama ile marka değeriniz de artacaktır. Avrupa’da 360° Medya Ajansı olarak hizmet sunan Tutus Media Avrupa Türk Televizyonları için etkili medya planlama faaliyetleri ile ön plana çıkmaktadır.

Avrupa Türk televizyonlarında etkili medya planlama hizmeti

Geleneksel yayın mecraları olan televizyon kanalları aynı zamanda oldukça etkili mecralardır. Birçok seyircisi olan kanallar ve bu kanallarda yer alan programlar reklam verenler için önemli tanıtım alanlarıdır. Reklam ve tanıtım planlamaları yapılırken televizyon kanalları ön sıraya çıkan seçeneklerdendir. Avrupa Türk televizyonları medya planlama çalışmaları için verimli fırsatlar sunar. Reklamverenler, hem Türkiye'deki hem de Avrupa'daki hedef kitlelerine Avrupa'da yayın yapan Türk televizyonları aracılığıyla rahatlıkla ulaşabilir.

Avrupa medya planlaması hangi kanallar için yapılır?

Euro Star, Euro D, ATV Avrupa, Kanal 7 Avrupa, Show Türk, Tv8 INT gibi televizyon kanallarında Avrupa medya planlaması yapılabilmektedir. Bu kanallarda yer alan prime time diziler, haber programları, sağlık ve aile programları, gündüz kuşağı programlar hedeflenerek etkili Avrupa medya planlama stratejileri hazırlamak mümkündür. Tutus Media olarak müşterilerinizin hedef kitleleri, ürün özellikleri, marka değerleri ve ulaşmak istedikleri amaçlar doğrultusunda birçok kanalda Avrupa medya satınalma hizmeti sunuyoruz.

Avrupa medya planlaması nasıl yapılır?

Avrupa medya planlaması ile satış ve pazarlama faaliyetlerinin artması ve daha çok kişiye ulaşmak hedeflenir. Avrupa medya planlaması yapılırken öncelikle firmanızın ve ürünlerinizin özellikleri göz önünde bulundurulur ve bir pazar araştırması yapılır. Daha sonra hedef kitlenizin özellikleri, davranış şekilleri, alışveriş türleri ve alışkanlıkları ile en çok izlediği programlar tespit edilir. Elde edilen veriler ışığında Avrupa medya planlama aşamasına geçilir. Bu aşamada hedef kitlenizle sizi buluşturacak en doğru kanal, en doğru zaman ve en doğru program belirlenir. Avrupa'da yayın yapan Türk televizyonlarında gösterilen reklam ve tanıtım çalışmalarının yayın süreçleri takip edilir ve raporlama yapılır. Avrupa medya planlamasında önemli bir unsur da yapılan çalışmanın sonuçlarının raporlanmasıdır. Bu şekilde yapılan çalışmanın etkinliği de Avrupa Medya Takip sistemi ile ölçülmüş olur.

Avrupa’da 360° Medya Ajansı olarak hizmet sunan Tutus Media olarak tüm medya planlama işlerinde yanınızdayız…