Öger Holding’in havayolu girişimlerinden olan Atlasjet, uçuşlarına 3 uçak ile başlamasına rağmen kısa sürede kendini geliştirmiş ve piyasada yerini almıştır. Uçak fiyatlarının ortalama 90 milyon dolar olduğu günümüzde filosunu 20’nin üzerine çıkarabilme başarısını göstermiştir. 2015 yılında ismini Atlas Global olarak değiştiren havayolu şirketi, hem Türkiye hem de uluslararası uçuş konusunda da iddialı konuma gelmiş bulunuyor.

AtlasJet

Atlasjet’te bagaj haklarınız nelerdir?

El Bagajı

El bagajları özellikle hem seyahatinizde rahat kullanabileceğiniz eşyalarınızı sakladığınız hem de kabin bagajına sığmayan eşyalarınız için kullanabileceğiniz kolaylıktır. Ancak bu saklama yöntemi içinde bazı kriterler her havayolu firmasında olduğu gibi Atlasjet firmasında da yer alıyor. El bagajı; 25x45x56 ölçülerinin dışında ise biniş sırasında yetkililer tarafından bagajınız alınıp kabine aktarılmaktadır.

Ücretsiz Bagaj Hakkı

Atlasjet kabin bagajlarında gidilecek yere ve bilet türüne göre farklı standartlar uygulanmaktadır. Mesela; ekonomi uçuşlarında 15-30kg olan bagaj haklarınız Business Class bilet türünde daha da artmaktadır.  

Hasarlı Bagaj

Yurtiçi ve özellikle yurtdışı seyahatlerinizde bazen bagajlarınızda hasarlar meydana gelebilir. Çünkü havayolu şirketleri bagajlarınızı otomatik bantlar aracılığı ile alıp mümkün olan en otomatize şekilde uçağa aktarmaktadır. Zamandan tasarruf etmek için uygulanan bu yöntemde de doğal olarak bazen hasar meydana gelebilmektedir. Bu durumun önüne geçmek için Altasjet hasarlı bagajınız için size güvence vermektedir.