TİP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Aslantuğ ile boşanma kararı alan Arzum Onan, annesiyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Onan, "Hassas bir süreç, sizlerden de anlayış bekliyorum" dedi.

Annesi ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen Arzum Onan, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Geçen gün yaptığı açıklama ile boşanma iddialarını doğrulayan Onan, muhabirlerin sorularına "Gerekli açıklamayı yapmıştım. Hassas bir süreç. Sizlerden de anlayış bekliyorum. Hayırlısı olsun" ifadeleriyle yanıt verdi.

Onan, boşanma sürecine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 29 Mayıs'ın boşanma tarihi olarak belirlendiğini belirtmişti.

Aynı açıklamada, Aslantuğ'un kendisine psikolojik şiddet uyguladığı iddialarına da yanıt veren Onan şu ifadeleri kullanmıştı:

"30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil ‘psikolojik şiddet’, her daim yanımda olan, destekleyen kişiliği, bu türden iftiralara malzeme olmayı asla hak etmez' dedim.

Boşanma sürecini de; başta oğlumuz, sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için ilave duygusal yüklere dönüştürmemek adına böyle tarif ettim.

Zaman içinde gelinen aşamada, boşanmayı talep eden Mehmet oldu. Dava sürecini benim başlatmamın da daha seviyeli bir yaklaşım olacağına karar verdik. 29 Mayıs boşanma tarihimiz dışındaki bu yalan iddialar alenen kötü niyet barındırmakta, amaçlı yapılmaktadır.

Daha önce de paylaştığım üzere; zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, ailemizin durduğu yeri değiştirmeyecek! Sevgiyle, sükunetle…"