Türkiye’nin yeni nesil araç kiralama firması Miniyol.com alışılmışın dışında araç kiralama yöntemleri sunuyor.

Miniyol, internet sitesi ve mobil uygulaması ile araç kiralama sektörüne “Araç Kiralamanın Yeni Yolu” sloganıyla girdi. Araç kiralama firması geniş tedarikçi ağı ile araç kiralama süreçlerini hızlandırıyor ve güvenli hala getiriyor.  

Miniyol.com, yerel ve global tedarikçilerle yaptığı anlaşmalar ile kullanıcılarına uygun araçları bulan, araçların fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştıran bir sisteme sahip.

Miniyol bir yılda büyük işler gerçekleştirdi.

Ekim 2020 yılında yola çıkan Miniyol ilk yılında “Great Place to Work” sertifikalı en genç StartUp oldu. 60’ın üzerinde tedarikçi firmayla ortaklık sağladı ve 300’den fazla lokasyonda yer aldı. Miniyol, oto kiralama sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Miniyol’da her şey minimal

Miniyol minimalizm kavramını ön planda tutarak hayata geçecek projelerle, tedarikçilere yeni pazarlar, kullanıcılara fiyat avantajları sağlamayı ve her şeyin minimal olmasını hedefliyor.

Miniyol üzerinden 3 adımda araba kiralama gerçekleştirebiliyor ve tek bir tıkla iptal edebiliyorsunuz.

İnternet sitesi ve mobil uygulaması da bir o kadar minimal ve kullanıcı dostu olarak tasarlanan Miniyol, kullanıcıyı satın almaya değil, kullanıcıların kaliteli ve verimli olarak araç kiralamalarını sağlıyor.

Farkı ödeme seçenekleri

Miniyol’un minimal projeleri arasında yer alan mini ödeme ile araç kiralama ödeme yöntemlerinin geleneğini değiştiriyor. 1.000 TL’lik bir araç kiralamanızda rezervasyon esnasında 150 TL ödüyor ve aracı teslim alana kadar herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Geleneksel ödeme yöntemlerini tercih eden müşterilere ise tam ödeme metodu uygulanmaya devam ediyor. Rezervasyon esnasında ödeme yapmak istemeyen kullanıcılara ise teslimatta ödeme seçeneği sunuluyor.

Miniyol kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ödeme sistemlerinin tümünü kullanıyor ve alternatifler üretiyor.

Araç kiralamanızda puanlar ve avantajlar kazanıyorsunuz

Miniyol üzerinden gerçekleştirdiğiniz her araç kiralamanızda koşulsuz şartsız %5 puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanları bir sonraki araç kiralamalarınızda indirim olarak kullanabiliyorsunuz.