Apple denildiği zaman herkesin aklına doğal olarak iPhone geliyor. Ancak, dünyaca ünlü markanın tüketicilere sunduğu yeni ürünlerden birisi de iPad Mini! Birçok kişi, iPad Mini’nin güncellenmemesinden şikayet ediyordu. Gelen tepkileri ciddiye alan Apple; 2021 yılının Eylül ayında iPad Mini’yi güncelleyerek herkesi şaşırttı.

Apple iPad Mini satın almak isteyenlerin aklında birtakım sorular mevcut! Her şeyden önce, ürünün fiyatı merak ediliyor. Bu noktada, ürünün 24 Eylül Cuma gününden bu yana mağazalarda olduğunu söyleyebiliriz. Başlangıç fiyatı ile ilgili olarak da bilgi vermek mümkün! 64 GB için 5 bin 799 TL, 256 GB için ise 7 bin 499 TL isteniyor. Ancak, yine de ürünü internetten veya farklı satış merkezlerinden değişik fiyatlara satın almak mümkün! Kullanıcıların iyi araştırma yapması şart!

Apple iPad Mini Kendisi İçin Ödenen Parayı Hak Ediyor Mu?

Apple’ın en çok eleştirildiği konuların başında iPad Mini geliyordu. Kendisini bu konuda yenilemeye karar veren Apple; ürün ile ilgili çok sayıda değişiklik yapmaya karar verdi. Ürünün farklı renk seçeneklerine sahip oluşu göz dolduruyor. Pembe, mor, uzay grisi, yıldız ışığı gibi renk seçenekleri arasından tercih yapmak mümkün!

Apple iPad Mini satın almak isteyen kullanıcılara iki farklı depolama seçeneği sunuyor. 64 GB ve 256 GB arasından tercih yapılmasına izin veriliyor. Ürünün boyutları da ideal seviyede! Wi-Fi modelleri 293 gram olmakla beraber Wi-Fi + Cellular modelleri de 297 gram oluşuyla dikkat çekiyor. Bir başka deyişle, ürünün boyutları son derece uygun! Kullanıcılar; ürünü istedikleri her yere rahatlıkla götürebilirler. Apple iPad Mini kutusunun içerisinden ürünün yanı sıra USB-C şarj kablosu ve 20 W USB-C güç adaptörü çıkıyor. Sonuç olarak, bu ürün kendisi için ödenen parayı sonuna kadar hak ediyor.

Apple iPad Mini Ekran Özellikleri Nelerdir?

Apple Kıbrs mağazalarındaki ürünleri arasında iPad Mini konusunda kendisini geliştirmiş durumda! 8.3 inç Liquid Retina ekran; harika özelliklere sahip! LED arkadan aydınlatmalı Multi-Touch ekranın IPS teknolojisine sahip olduğu biliniyor. Geniş renk yelpazesine sahip oluşu ile beğeni topluyor. True Tone ekran; yağ tutmayan ve parmak izine dayanıklı kaplaması ile kalitesini belli ediyor. Ayrıca, tam lamine ve yansıma önleyici niteliklerinden bahsetmek gerekir. %1,8 yansıma oranı, 500 nit parlaklık ve Apple Pencil desteği; ürünün sahip olduğu diğer özellikler arasında bulunur.

Yuvarlatılmış köşeleri ile Apple iPad Mini; kullanıcılarına kaliteli bir ekran deneyimi vaat etmektedir.