Apple, dün gece itibarıyla iOS 11.2 güncellemesini indirmeye sundu. Yeni yazılım güncellemesi, Apple Pay Cash ve daha hızlı kablosuz şarj hızları desteğiyle birlikte geliyor. Ayrıca iOS 11.2'nin iOS 11.1.2 kullanıcıları için görünmeye başlayan bir hatayı da ortadan kaldırdığı görülüyor.

Söz konusu hata, üçüncü taraf uygulamalardan yerel bildirimler alırken iOS 11.1.2 çalıştıran bazı iPhone'larda boy göstermişti. Şimdi bu hata düzeltildi. Bu hata 2 Aralık'ta garip bir şekilde başlamıştı.

iOS 11.2 ayrıca Apple kullanıcılarının birbirleri arasında para istemesine ve göndermesine izin veren bir mobil ödeme sistemi olan Apple Pay Cash'e destek getiriyor.

iOS 11.2 ayrıca, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X için daha hızlı 7.5W kablosuz şarj desteği ile birlikte geliyor. Teorik olarak kablosuz şarj işlemini daha hızlı hale getirirken, gördüğümüz gibi, 5W'dan 7.5W'a atlamanın gerçekte önemsiz iyileştirmeler sağladığı görülüyor.

Tüm bunların yanı sıra 430 MB dosya boyutuna sahip iOS 11.2'de normal hata düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmeleri bulunur.

Kaynak: Teknokulis.com