Teknoloji meraklıları; 2021 yılının Eylül ayını bekliyorlar. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin başında gelen Apple; Eylül ayında yepyeni ürünleri tüketicilerle buluşturacak. Bu noktada, birçok kişinin aklında hangi yeni ürünlerin piyasaya sürüleceği sorusu bulunuyor.

Apple; tasarımda olmasa da performansta kesinlikle sorunsuz ürünler vaat ediyor. Bir başka deyişle, satın aldığınız Apple ürünlerinin fiyat performans kriteri bakımından eşsiz özellikler taşıdığını ifade edebiliriz. Ancak, takdir edersiniz ki, herkesin bütçesi Apple ürünlerini satın almak için yeterli olmayabilir. Bu noktada, Kıbrıs’ta Apple fiyatları araştırması yapmalısınız. Türkiye’dekine kıyasla çok daha uygun fiyatlar bulabilirsiniz. Ayrıca, Kıbrıs Apple mağazası seçeneklerinin internet satış imkanları da bulunuyor.

Yepyeni Apple Ürünlerini Öğrenmeye Hazır Mısınız?

Apple; her sene aynı ürünleri piyasaya sürüyor gibi gözüken bir marka! Ancak, ürünlerin her birisinin teknolojik açıdan bambaşka özelliklere sahip olduğunu ifade edebiliriz.

  • Tüketicilerin merakla beklediği ürünlerin başında 23 ve 24 inç yeni Apple M1 çipli iMac modelleri geliyor. Siz de Kıbrıs mac satın al seçeneklerini araştırıyorsanız vakit kaybetmeden bu ürünü listenize eklemelisiniz. Apple; bu ürüne çok fazla özeniyor. Herkesin bildiği üzere Apple; 2020 yılının sonunda Mac modellerinde Intel işlemcileri kullanmayı bıraktı. Kendi üretimi olan M1 çiplerine yer verdiği Mac modellerinin kalitesinin ne olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Hatta, ilk etapta piyasaya sürülen ve M1 işlemciye sahip olan MacBook Pro, Air ve Mini modelleri; tanıtıldıkları ilk günden itibaren büyük ilgi gördüler. Tüketicileri 2021 yılında çok daha güzel bir sürpriz bekliyor. Apple Silicon M1 işlemciye sahip olan iMac modelleri tanıtılmaya hazırlanıyor. Ürünün satışa çıkmasıyla beraber iPhone 13 Pro Max gibi büyük ilgi göreceğini tahmin etmek zor değil!
  • AirPods 3; yine birçok kişinin merakla beklediği Apple ürünleri arasında bulunuyor. Siz de piyasaya çıkmasıyla beraber AirPods 3’ü bilhassa Apple Kıbrıs mağazalarından satın almayı tercih edebilirsiniz. Bu ürünün her şeyden önce son derece uygun fiyatlı olacağını söyleyebiliriz. AirPods; Apple’ın en çok tercih edilen ürünlerinin başında geliyor. AirPods 3 hakkında ortaya atılan güzel iddialar da mevcut! Bu cihazın AirPods Pro’ya benzeyeceği ifade ediliyor. Ancak, Pro versiyonundaki aktif gürültü kontrolü gibi özelliklerin AirPods 3’te olmayacağı malum!
  • AirPods Pro; Apple’ın 2021 yılında tanıtmaya hazırlandığı yepyeni ürünler arasında bulunuyor. Daha doğru bir tabirle AirPods Pro’nun 2021 yılında yenileneceğini ifade etmeliyiz. Ürün; yeni kablosuz çipiyle satışa sunulacak. Bu sayede, gürültü önleme, konuşma ve dinleme performanslarının geçmiş modellere kıyasla çok daha iyi olacağını söylemek gerekir. Buna ek olarak, Apple; kablosuz çip sayesinde AirPods Pro’nun uzun çubuklarını kaldırmaya hazırlanıyor.

Merakla Beklenen Apple Ürünleri!

  • Apple Store KKTC; yakın zamanda yepyeni ürünlere ev sahipliği yapacak. O ürünlerden birisi de iPad Pro! Hatta, bu ürünün yepyeni özellikleriyle dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Bilhassa Mini-Led teknolojisini barındırmasıyla daha şimdiden beğeni topluyor. Herkesin bildiği gibi Mini-Led; eski LCD teknolojisine dayanıyordu. Fakat, yalnızca tek bir panel üzerinden görüntü veren eski LCD ekranların günümüz teknolojisine uygun olmadığını söyleyebiliriz. Bu noktada, yeni Mini-Led teknolojisi ve 5G çipiyle dikkat çekecek bu ürün satış rekorları kırabilir.
  • Apple için hayati önem taşıyan ürünlerden birisi de iPad Mini! Çünkü, 2020 yılında neredeyse tüm ürünlerini yenileyen Apple; iPad Mini’yi pas geçmişti. Her şeyden önce, bu ürünün 8,5 inç ile 9 inç arasında daha büyük ekrana sahip olacağı konuşuluyor. Ayrıca, Home tuşu da kaldırılacak.