Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ve Döşemealtı ilçe belediyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadın personele bir günlük izin verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyedeki kadın çalışanların 8 Mart’ta idari izinli sayılacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyedeki kadın çalışanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kadın çalışanlarla bir araya gelen Başkan Böcek, onlara çiçek hediye ederek, sohbet etti. Planlı, kurallı, kimlikli bir kent için gerçekleştirdikleri hizmetleri belediyenin kadın personellinin büyük katkısı ve gayretiyle hayata geçirdiklerini belirten Başkan Böcek, emekleri için kadın çalışanlara teşekkür etti. Kadınlara her alanda pozitif ayrımcılık yapmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi’ndeki kadın çalışanların bu özel günde idari izinli sayılacağını söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, “Bilim, eğitim, siyaset, iş dünyası, sanat, spor ve diğer tüm alanlarda başarılarıyla ülkemize değer katan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Her zaman kadınlarımızın önünü açmaya devam edeceğiz. Elbirliğiyle çalışmalarımıza aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de belediyedeki çalışan yönetici, memur, işçi ve şirket personeli 140 kadının 8 Mart Salı günü idari izinli sayılacağını ifade etti.