İttifakların genişletilmesi, yeni anayasa, parlamenter sistem tartışmalarının öne çıktığı Ankara gündeminde siyasi partiler arası görüşme trafiği artarak devam ediyor.

Siyasi partilerin görüşme trafiği kapsamında Ankara’da bugün 3 farklı ziyaret gerçekleştirilecek.

KILIÇDAROĞLU, SAADET PARTİSİ’Nİ ZİYARET EDECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk'e geçtiğimiz haftalarda yaptığı ziyaretle “seçim ittifakı” tartışmalarının merkezinde olan Saadet Partisi’ni ziyaret edecek. Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan görüşme saat 11.00’da başlayacak ve iki lider görüşme sonrası açıklama yapacak.

BABACAN AKŞENER’İ ZİYARET EDECEK

Ankara’da bir diğer önemli ziyaret DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan tarafından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yapılacak.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem konusunda fikir alışverişinde bulunulacak olan ziyaret İYİ Parti Genel Merkez'inde saat 10.30'da başlayacak. Görüşme sonrası Babacan ve Akşener, basın açıklaması yapacak.

DEMOKRAT PARTİ FATİH ERBAKAN İLE GÖRÜŞECEK

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da yarın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a nezaket ziyaretinde bulunacak.

Saat 13.00’te gerçekleştirilecek bu görüşme sonrası da iki liderin açıklama yapması bekleniyor.