Anıl Uzun, gezginlere nasıl yardım edilebileceğini tartışmak için Youtube'da canlı bir yayın yapacak

Anıl Uzun, 18 Şubat’ta Türkiyeli seyahat bloggerlarının yararına bir canlı yayına ev sahipliği yapacak ve yetkilileri sektördeki insanları desteklemeye çağıracak.

Bir seyahat tutkunu olan Anıl Uzun Antalya'da yaşıyor ve 2007 yılından beri bir seyahat blogu tutuyor. Anıl Uzun 13 yıldır seyahat durmaksızın ediyor, seyahat tutkunları ve yazarlarının pandemide yaşadığı zorluklar konusunda çözüm yolları üretmeye çalışıyor.

Anıl Uzun, “Pandemi büyük bir ekonomik bunalım yarattı ve en çok etkilenen insanlar sanatçılar, müzisyenler ve gezginler oldu çünkü COVID-19 salgını sebebiyle mesleklerine devam edemiyorlar, gelir modelleri yok oldu. İnsanların sürdürülebilir bir iyileşme ve kalkınma programına ihtiyacı var." dedi.

"Sanat, yaratıcı iş kolları ve kültürel etkinlikler, devam eden bu salgın durumundan en çok etkilenen sektörlerdir." diye devam ediyor Anıl Uzun sözlerine. "Kültürel olaylar toplumun gelişmesinde, refaha ermesinde önemli bir rol oynuyor ve ne yazık ki bu kollarla meşgul kişiler hak ettikleri değeri görmemekle birlikte kriz anlarında kendi kaderlerine terk ediliyorlar. İnsanların COVID-19 salgından ne ölçüde etkilendiğimizi görmesini istiyoruz" diyor.

Anıl Uzun düzenleyeceği canlı yayında, davetli konuklarıyla 18 Şubat 19:00’da yaratıcı sektörler için yeni istihdam ve ekonomik canlandırma fırsatları konusunda neler yapılabileceğini konuşacak.