Teknoloji ilerledikçe, arkadaş bulmak da bir o kadar hızlanıyor. Akıllı telefonlar sayesinde artık, istediğimiz kişiyle tanışmak çok kolay. Hiç kuşkusuz Facebook, son zamanların en popüler arkadaşlık sitesi. Facebook uygulaması olmayan bir akıllı telefon düşünmek imkansız. Bu nedenle, son zamanlarda android’de en iyi arkadaşlık uygulaması Facebook gibi görünüyor.

Türkiye'nin en eski, köklü, güvenilir ve en çok üyeye sahip olan arkadaşlık sitesi Siberalem.com; geçtiğimiz aylarda Android uygulamasını yayınladı.

Siberalem.com'un arkadaşlık, sohbet, tanışma üzerine odaklanmış Android uygulaması en çok indirilen uygulamalar arasında yer alıyor. Siz de incelemek ve indirmek isterseniz buraya tıklayın

Ama teknoloji durağan değil. Sürekli yeni uygulamalar çıkıyor. Öyle ki, bazı uygulamalar, size en uygun ve en yakınınızdaki kişiyi saniyeler içinde bulmanızı bile sağlıyor. Bu yeni çıkan uygulamalar dünya çapında oldukça popüler. Tabi ki Türkiye de bir istisna değil. Bu uygulamalar neler diye bakacak olursak, karşımıza ilk çıkanlar; Tinder, OkCupid, Instamessege, Banjo, Skou, Badoo, Meet Me ve Hot or Not oluyor. Hepsinde de kişilerle mesajlaşabiliyorsunuz ve istemediğiniz kişileri engelleyerek sizinle iletişime geçememelerini sağlayabiliyorsunuz. Bu uygulamalar her akıllı telefona kolaylıkla indirilebiliyorlar. En güzel özelliklerinden biri ise, bu uygulamalara ücretsiz olarak sahip olabilmeniz. Ücretsiz indirilebildikleri için, gittikçe daha da popüler hale geliyorlar. Ancak dikkat edilmesi gereken konular da var elbette. Uygulamalara ücretsiz olarak sahip olunsa da, bazı uygulamalar, mesajlaşmaya sınırlama getirerek, ücretli konuşmanızı istiyorlar.

Görünen o ki, yakın zamanda android’de en iyi arkadaşlık uygulaması arayışı olmayacak. Sürekli artan uygulamalar sayesinde, herkes için en iyi arkadaşlık uygulaması kavramı farklılaşacak gibi görünüyor.