Daha iyi görünen bir buruna, daha genç bir yüze, daha canlı bir göz çevresine herkes sahip olmak ister. Yaş, genetik nedenlerin etkisiyle, böyle bir görünüme sahip olmak için estetik ameliyata ihtiyaç duyulabilir. Elbette, estetik yaptırmaya karar vermek, kolay bir karar değildir. 

Estetik ameliyata, kalıcı sonuçları, uzun iyileşme süreci ve belki de ameliyat korkusu sebebiyle karar vermek güç olabilir. Bu gibi durumlarda ise medikal estetik uygulamaları etkin bir çözüm olarak karışımıza çıkıyor. Medikal estetik uygulamaları arasında hem popüler hem de başarılı sonuçlar elde edilen ameliyatsız burun estetiği diğer adıyla burun dolgusu daha iyi bir burun için en başarılı çözümdür. Oldukça popüler bir uygulama olsa da, Vanity Estetik’te olduğu gibi alanında uzman, uluslararası sertifikalı ve deneyimli doktorlar tarafından yapılması gereken bir uygulamadır.

İyileşme sürecini beklemeye gerek yoktur!

Ameliyatsız burun estetiği, burnundaki küçük çökmeler ve çıkıntılardan veya şekil bozukluklarından rahatsız olan kişiler için uygulanabilir. Bu uygulamada, herhangi bir cerrahi müdahale olmadığı için, iyileşme süresi çok kısadır. Uygulanan işlem yaklaşık 15-20 dakika sürer. İşlem sonrası günlük hayata kolaylıkla dönülebilir. Bu uygulamanın dünyadaki birçok insan tarafından tercih edilmesinin nedenlerinden biri de budur.

Sonuçlar değiştirilebilir!

Ameliyatsız burun estetiğinde ihtiyaç neden kaynaklanırsa kaynaklasın, burun kolaylıkla uygulama öncesindeki haline döndürülebilir. Burun estetiğinde ise sonuçlar kalıcıdır. Bu da burun estetiği operasyonuna karar vermeyi güçleştirebilir. Ameliyata karar verilemediği durumlarda burun dolgusu, etkili bir tercih olabilir.

Kesi ve iz olmaz!

Ameliyatsız burun estetiği cerrahi bir uygulama olmadığı için kesisiz bir işlemdir. Dolgu malzemesi kullanılarak yapılan bu uygulamada, hiçbir iz bırakmayan çok ince bir iğne kullanılır. Enjeksiyonun yapıldığı bölgede kızarıklar oluşabilir, ancak bu da kalıcı bir durum değildir. 

Rahat ve hızlı iyileşme imkanı!

Deneyimli uzman doktorlar tarafından yapıldığı sürece, ameliyatsız burun estetiğinde iyileşme sürecinden sorun yaşanması beklenmez. Enjeksiyon yapılan bölgede kısa süreli şişlik ve kızarıklık görülmesi ise beklenen bir durumdur.  

Doğal görünüm sağlar!

Ameliyatsız burun estetiğinde,  kişinin tercihine göre istenen görünüme kavuşmak için belirlenen alanlara dolgu enjekte edilir. Hyalüronik asit gibi vücut ile uyumlu dolgu malzemesi kullanılan bu uygulama ile, kişinin şikayetine göre, burundaki kemer görüntüsüne, burun ucu düşüklüğüne, burundaki asimetriler gibi şikayetlere çözüm olabilir.

Ancak burun dolgusu, burun boyutunu küçültmek veya kısaltmak isteyen kişilere önerilmez. Bu gibi bir talep olduğundan burun estetiği operasyonu (Rinoplasti) en doğru seçenektir.

Vanity Estetik’te olarak uluslararası sertifikalı alanında deneyimli doktorlar ve uzman ekibiyle İstanbul Altunizade’de hizmet veriyor. Vanity Estetik’e @vanityestetik sosyal medya hesaplarından, vanityestetik.com’dan ve 7/24 0 850 441 54 44’ten ulaşabilirsiniz.