Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 33. hafta maçında ligde kalma mücadelesi veren Amedspor, şampiyonluğun en önemli adayı Hatayspor’u yarın saat 15.30’da Diyarbakır’da ağırlayacak. Bu yönüyle müsabaka sezonun en önemli karşılaşmasına aday.

LİGİN KRİTİK MAÇI

Karşılaşmanın sonucu bir yandan ligde kalma mücadelesi bir yandan da şampiyonluk adayını doğrudan etkilenecek.

Amedspor’un müsabakayı kazanmaktan başka çaresi yok. Yeşil Kırmızı Beyazlılar maçı kazanırsa ligin bitimine bir hafta kala büyük ihtimalle ligde kalmayı garantileyecek.

Amedspor, bir yandan da kendisinden 1 puan geride bulunan Bodrumspor ile 3 puan geride bulunan Bucaspor ve Tuzlaspor’un rakiplerine karşı puan kayıplarını bekleyecek.

32 puanlı Bucaspor ve Tuzlaspor’dan en az birinin yenilmesi halinde Amedspor, Hatayspor karşısında hangi sonucu alırsa alsın ligde kalacak.

HATAY TARAFTARINA YASAK

Karşılaşmaya saatler kala Diyarbakır Emniyeti’nden yapılan açıklama ile kritik maçta Hatayspor taraftarının maça alınmaması kararı alındı.

BİLETLER İNDİRİMLİ OLACAK

Amedspor yönetimi, hayati öneme sahip karşılaşma için biletler fiyatlarında indirime gitti. Yönetim, bilet fiyatlarını Hewsel ve Ben û Sen tribünleri için 5,00, Dicle Tribünü (Kapalı) için ise 10,00 TL olarak belirledi. Satışlar bu sabahtan itibaren Amedstore’de, yarın da Stadyum önünde satışta olacak.