Mehmet Budakın’dan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışını sürdüren Amedspor, daha önce de takımı çalıştıran İbrahim Cezayir ile anlaşmaya vardı.

Yeni teknik direktör Cezayir için kulüp başkanı Metin Kılavuz ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla imza töreni düzenlendi.

İmza töreninin ardından kısa bir açıklama yapan Cezayir, “Büyük Amedspor camiasına tekrar gelmenin onuru ile kulüp başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür eder, Amedspor’un başarısı için var gücümüzle çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Büyük bir projenin hedefine ulaşması için iyi bir yapılanma yaparak başarılı olmak istiyoruz. Yönetimimizin ve taraftarlarımızın desteği ile alt yapımızı güçlü kılarak Amedspor’un hak ettiği yere ulaşmasını sağlamaya çalışacağız” dedi.

Kulüp başkanı Kılavuz da yeni teknik direktörün göreve getirilmesiyle ilgili konuştu.

Kılavuz, “İbrahim Cezayir hocamızın daha önceki süreçte Amedspor’a kattığı değerleri çoğaltarak devam ettireceğine inanıyoruz. Hocamız özellikle Futbol A Takımı’nın yanı sıra altyapımız ile de koordinasyonlu bir şekilde çalışacak. Uzun vadeli bir bir proje boyutuyla İbrahim Cezayir ile anlaşmış olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.