Alyans seçimi hayatınızın en önemli seçimlerinden biri. Yaşamınızın en önemli süreci için mükemmel bir başlangıç ve şık bir seçim yapmak istemez misiniz?

Ömür boyu sevdiğiniz insanla aranızdaki bağı simgeleyecek olan alyanslarınızı seçerken şu hususlara mutlaka dikkat etmeniz gerekiyor:

Renk Seçimine Dikkat


Altın tabi ki alyansların vazgeçilmez renklerinden. Ancak yeşil, beyaz ve rose altın alyans modelleri de en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Taş ve desen işlemlerini en şahane haliyle gösteren modeller genellikle yeşil ve beyaz altınla işleniyor. Bu nedenle elinizde değerinden çok işlenmesi ve taşlarıyla kendini gösteren bir model istiyorsanız yüksek ayar altın modelleri yerine düşük ayar yani yeşil, beyaz ve rose altın kaplama modelleri tercih edebilirsiniz.

Eğer sizin için tasarım ve tarzdan çok, değeri önemliyse 24 ayar altın alyans yüzük modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Satıldığında işlemelerinden dolayı değer kaybetme gibi bir riski olmayan 24 ayar altın yüzük modelleri sade tasarıma sahip fakat yüksek değerde yüzüklerdir.

alyans

Beğenmeden Almayın


En önemli detaylardan biri de alyansınızı asla tam olarak beğenmeden almamanız. İçinize sinmeyen bir modeli ömür boyu bağlılığınızı simgeleyecek bir sembol olarak asla kullanmayın. Alyans seçimi yaparken gördüğünüzde aşık olduğunuz bir modeli tercih edin. Çok beğenmeden satın aldığını bir alyansı parmağınızda taşımaktan pek hoşlanmayabilirsiniz. Bu nedenle evliliğin ilk adımlarında biri olan alyans seçiminin evlilik adına size iyi bir enerji vermesi için mutlaka gerçekten istediğiniz ve beğendiğiniz bir modeli tercih etmelisiniz.

Model seçimi yaparken yüzüğün parmağınıza rahatsızlık vermemesine özen gösterin. Kenarları kalın alyans modelleri parmaklarınızı rahatsız edebilir. Bu yüzden dikkatli seçim yapın. En güzel alyans modelleri ile en güzel günlerinizi MyraGold ile süsleyebilirsiniz.