Geleneksel Trabzon hasır sanatının Türkiye’deki en önemli temsilcisi olan Elizi Kuyumculuk, el işçiliğiyle imal edilen altın takıları, mücevher tutkunlarıyla buluşturuyor. Klasik tasarımların yanı sıra modern ve yenilikçi detayların da tercih edildiği Elizi Kuyumculuk Trabzon hasır altın mücevherler, her zevke hitap ediyor. Özellikle düğün ve nişan gibi organizasyonlarda kusursuz bir görünüm elde etmek isteyen kadınların ilk tercihi olan Trabzon hasır altın mücevherler, eşsiz ışıltılarıyla büyülüyor. Her formuyla muhteşem bir ışıltı kaynağı ortaya çıkaran Trabzon hasır sanatı, altın bileklikler de ise kusursuzluğu vadediyor. Trabzon hasır sanatı usta zanaatkarlarının sanatsal dokunuşlarıyla içinizde hissedebileceğiniz birbirinden benzersiz altın bileklikler, Elizi’nin özel koleksiyonunda! 

Geleneksel Trabzon Hasır Sanatının Muhteşem İşçiliği

Geleneksel Trabzon hasır sanatının muhteşem el işçiliği ile bezenmiş modeller Elizi’nin bileklik koleksiyonlarında en öne çıkan tasarımlar arasında yer alıyor. İlmek ilmek dokunan altınlar, özel tasarımlarla birleşerek eşsiz bir ışıltı kaynağı haline dönüşüyor. Düğün ve nişan gibi en özel anlarda gelinlerin vazgeçilmezi olan geleneksel Trabzon hasır bilezikler, klasik dokusuyla göz kamaştırıyor.

Suyolu Tasarımının Kusursuz Zarafeti ve İnceliğini Keşfedin

Elizi Kuyumculuk altın bilezik koleksiyonunda Trabzon hasır sanatının narin dokunuşlarını derinlikli olarak hissedebileceğiniz modellerin yanı sıra klasik tasarımlar da yer alıyor. Suyolu konseptinin muhteşem zarafetini bünyesinde barındıran suyolu altın bilezikler, her ortamda eşsiz bir ışıltı vadediyor. Tarzınızı tamamlayabileceğiniz en zarif mücevherlerden olan altın suyolu bileklikler, aynı zamanda özel günlerde sevdikleriniz için muhteşem bir armağan. Doğum günlerinde, evlilik yıldönümünde, tanışma günlerinde sevdiklerinize verebileceğiniz en zarif hediyeler arasında yer alan suyolu altın bileklikler, Elizi Kuyumculuk’un usta zanaatkarlarının el işçiliğinden geçerek hayat buluyor.

Klasik Dokusuyla Elizi Bilezikler

Düğün ve nişan gibi organizasyonlarda gelinlerin bir diğer vazgeçilmezi olan bilezikler de Elizi’nin sanatsal dokunuşlarıyla mücevher tutkunlarına uzanıyor. Birbirinden şık ve estetik tasarımların yer aldığı Elizi Trabzon hasırı koleksiyonu, aynı zamanda farklı ayar ölçüleriyle her bütçeye hitap ediyor. Geleneksel Trabzon hasır sanatının modern temsilcisi Elizi Kuyumculuk; altının sanatla bütünleştiği, eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştıran altın bilezik koleksiyonu ile unutulmaz anlara zarafet katıyor.