Haramzadeler adlı hesaptan yayınlanan ve Türkiye’nin gündemine oturan Alo Fatih ses kayıtlarına bir yenisi eklendi. Alo Fatih'in Habertürk'ten sonra Show TV'nin de komiserliğini yaptığı ortaya çıktı.

Hükümetin bu tür haberleri engellemek için aceleyle çıkardığı yasalar gündemdeyken çok tartışılacak bir ses kaydı daha yayınlandı.

Yeni ses kaydındaki iddiaya göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ciner Yayın Grubu Yönetim Kurulu üyesi Fatih Saraç’ı arayarak Show Tv’de program yapan Yaşar Nuri Öztürk ve Saba Tümer’in kendilerini eleştirdiğini söylüyor.

Fatih Saraç, “anladım efendim, tamam efendim, sizi üzdüğüm için çok özür dilerim efendim" diyerek, gerekenin yapılacağını belirtiyor.

Yaşar Nuri Öztürk ve Saba Tümer'in kovulmalarının sebebi ise Ak Parti'nin halka seçimden önce kömür, pirinç dağıttığını söylemeleri.

Show Tv'de "Saba Tümer ile Bugün" programına her cuma konuk olan ilahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk 14 Haziran 2013 günü yayından alınmıştı.

Profesör Öztürk, katıldığı programda canlı yayında Başbakan ve hükümeti eleştirmişti. Daha sonra programa reklam arası verilmişti.

Saba Tümer, reklama pas atarken "dönüşte izleyicilerin sorularını yanıtlayacağız" demişti. Ancak programa tekrar geri dönülmemişti. Reklam dönüşünde yayında yemek programı vardı.

Böylece Ciner Medya'nın yönetimine geçen kanalda bilinen ilk sansür ünlü ekran yüzü Saba Tümer'in programına uygulanmıştı.