Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran'da AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın yakınları tarafından öldürülen Adil, Celal ve babaları Hacı Esvet'in kardeşi Osman Şenyaşar, Yıldız ailesi ferdi Faik Yıldız tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

Şenyaşar, konuya ilişkin Urfa Adliyesi’ne giderek Yıldız hakkında suç duyurusunda bulundu.

SOSYAL MEDYADAN TEHDİT

Şenyaşar, Faik Yıldız’ın sosyal medya hesabı üzerinden, “Osman bana bak lan, ilk başta Yıldız ailesine karşı senin bir sorunun varsa sen beni karşına almazsan ben senin her kesini, s… ç... numaramı da yazıyorum, ara beni ara yedi yirmi dört saat açık ç… Ama Yıldız ailesine bir şey olursa ilk başta ben şahsım olarak seni ve çocuklarını bilirim ç…” yaptığı paylaşım ile kendisini tehdit ettiğini belirtti.

Şenyaşar, savcılığa verdiği dilekçesinde başına bir şey gelmesi durumunda Faik Yılız ile tüm Yıldız ailesinin sorumlu olacağını söyledi.

‘DEVLETTEN ALDIKLARI GÜÇLE İSTEDİKLERİNİ YAPIYORLAR’

Olayda ağabeyi ile birlikte 2 yeğeninin öldürüldüğünü hatırlatan Osman Şenyaşar, “Ancak faillerden kimse gözaltına alınmadı, kimse tutuklanmadı. Bunlar buradan aldığı güçle toplum için tehdit unsuru olmaya başladılar. Yıldız ailesi bu gücü devletten alıyor. Devletten aldıkları güçle her istediklerini yapıyorlar” dedi.

Kaynak: Mezopotamya Ajansı