AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, katıldığı televizyon programında CHP, İYİ Parti, HDP, komünistler ve LGBTİ+ bireyler hakkında açıklamada bulundu.

Millet İttifakı'nın, komünistlerin, LGBTİ+ bireylerin, HDP'nin ahlak eğitimi alması gerektiğini ifade eden Demirbağ, "Komünistlerde zaten namus anlayışı yok" dedi.

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, katıldığı bir televizyon programında muhalefet partileri için akıl almaz sözler söyledi.

Millet İttifakı'nın, HDP'nin, komünistlerin ahlak eğitimi alması gerektiğini ifade eden Demirbağ, "Komünistlerin zaten namus anlayışı yok" dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN HER HAREKETE FAUL

Kanal Fırat ekranlarında, Naim Aslanmirza'nın sunduğu Gündeme Dair programında konuşan Demirbağ, "Partilerin lideri olması lazım ama maalesef liderlerin partisi durumundayız. Millet İttifakı'nın paydaşlarına bakalım. Biri CHP Kılıçdaroğlu. Daha öncesinde de biliyorsunuz Cumhurbaşkanımıza cevap verirken, 'Bunu bana diyenin ana.." Bu Kılıçdaroğlu. Her hareketi faul" dedi.

BEN BİLE AFFINA SIĞINIYORUM, KADINA YAKIŞIR MI?

İYİ Parti konusunda ise Demirbağ, "Meral hanım Cumhurbaşkanımızı tenkit etmek için 'Ben tarifeli uçakla seyahat yapacağım. Özel uçağa binmeyeceğim' Lütfü Türkkan'ın özel uçağıyla bütün il gezilerine gidiyordu. En son Lütfü şehit kardeşine ağza alınmayacak küfürlerde bulundu. Arkasından Meral Akşener, grup toplantısında bir kadın lider olarak savunmak amacıyla 'Yavşaklar' dedi. Ben bile o kelimeyi kullanırken affına sığınıyorum, kadına yakışır mı?" yorumunda bulundu.

KOMÜNİSTLERDE ZATEN NAMUS ANLAYIŞI YOK

Ahlak eğitimi alması gereken diğer parti ve isimleri de açıklayan Demirbağ, "Üçüncü ortak kim? Gayri resmi PKK-HDP. FETÖ-PKK-DEAŞ. Amerika'nın kurduğu Ortadoğu'yu bölmek amacıyla görevlendirdiği örgütler bunlar. PKK, HDP'nin sponsorluğunda dağa giden gencecik kızlar tecavüze uğruyor. Bütün bunları birleştirdiğinizde bir de komünist partisi var. Komünistlerde zaten namus anlayışı yok. LGBT de malum ne olduğu. Millet İttifakı bu. Bunları topyekun ahlak eğitiminden geçirmek lazım" dedi.

Kaynak: Habercini