AKP'li Alpay Özalan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yönelik kurşunlu saldırıyı 'tiyatroya' benzetti. Özalan, daha önce İYİ Partili Hüseyin Örs’e Meclis’te saldırmış ve hastanelik etmişti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırının ardından açıklama yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçen günlerde canlı yayında kendisine yönelik tehditkar açıklamalarda bulunan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

Akşener, “Devri iktidarınızda; evime, dava arkadaşlarıma yönelen tüm saldırılar cezasız kalmıştı. Bugün de İstanbul İl Başkanlığımıza silahlı saldırı düzenlendi Recep Bey! Tehditlerinizi vazife bilerek üzerimize gelen kurşunları çek; eğer geleceksen, sen gel!” İfadelerini kullandı.

AK PARTİLİ ÖZALAN SALDIRIYI TİYATROYA BENZETTİ

İYİ Parti liderinin tepkisine AK Parti’den yanıt gecikmedi. AK Partili Alpay Özalan, saldırıyı “tiyatro” olarak nitelendirdi. Özalan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız haddini bildirince İyi Parti yeni bir tiyatro düşünmüş. İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndaki olay üzerinden, hedef göstermelere başlamışlar. Kendinizi çok belli ediyorsunuz! Çok amatör oynuyorsunuz. Biz yemedik, yiyene afiyet olsun. Utanç verici bir parti!” dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI ZİYARETE GİTMİŞTİ

İYİ Parti İl Başkanlığına yönelik saldırının ardından AK Parti İstanbul yöneticileri, partiye geçmiş olsun ziyaretine gitmiş ve saldırıyı kınamışlardı.

Kaynak: Gazete Duvar