Erdoğmuş, ilk paylaşımına gelen tepkilere yanıt verirken de bu kez Kürtleri hedef gösterdi.

YANITINDA KÜRTLERİ HEDEF GÖSTERDİ

Kısadalga'nın haberine göre, Erdoğmuş, Twitter hesabındaki ilk paylaşımında "Üniversitede hiçbir zaman bu kadar oruç tutmayan ve bir o kadar da rahat olan genç görmemiştim" diyerek şöyle devam etti: "Tamam, oruç tutmayabilirsiniz ama bari tutanlara karşı saygınız olsun. Fakülte girişlerinde sigara tüttüren kız ve erkeklerin önünden geçerken, utancımızdan, başımız öne eğik geçiyoruz!

Üniversitede hiçbir zaman bu kadar oruç tutmayan ve bir o kadar da rahat olan genç görmemiştim. Tamam, oruç tutmayabilirsiniz ama bari tutanlara karşı saygınız olsun. Fakülte girişlerinde sigara tüttüren kız ve erkeklerin önünden geçerken, utancımızdan, başımız öne eğik geçiyoruz.

Müslümanların tutumuyla ilgili ne zaman bir paylaşım yapsam, eleştiride bulunsam, yakınsam seviyesiz bir üslupla saldırmak için hazırda bekleyen bir kitle var. Bu kitlenin beni en çok üzen ortak özelliği Kürt olmalarıdır. Kimileri Müslümanlara, İslama karşı o kadar şediddirler ki..."

Erdoğmuş, tepkilere yanıtında da Kürtleri hedef alarak şu ifadeleri kullandı: "Müslümanların tutumuyla ilgili ne zaman bir paylaşım yapsam, eleştiride bulunsam, yakınsam seviyesiz bir üslupla saldırmak için hazırda bekleyen bir kitle var. Bu kitlenin beni en çok üzen ortak özelliği Kürt olmalarıdır. Kimileri Müslümanlara, İslama karşı o kadar şediddirler ki..."

Erdoğmuş, gelen tepkilerin ardından sosyal medya paylaşımlarını kısıtladı.