Oyuncu kadrosuna Ushan Çakır'ı dahil eden 'Aile' dizisine yeni bir isim daha katıldı.

Ekranların sevilen isimlerinden olan Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'u bir araya getiren Aile dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Yılbaşı ile sete çıkması planlanan Aile dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Son olarak Çarpışma dizisiyle ekranlarda olan Kıvanç Tatlıtuğ, sezonun iddialı yapımları arasında değerlendirilen Aile dizisiyle bomba gibi bir dönüş yapıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Netflix yapımı Yakamoz S-245’de başrolü paylaşan Özge Özpinçci'nin Aile dizisinin kadının başrolü olacağı bekleniyordu.

Şimdiden milyonlarca kişinin dikkatini çekmeyi başaran Aile'de, güzel oyuncuyu ''Devin'' karakteriyle izleyeceğiz.

Yayınladığı döneme damgasını vuran ve hala etkisinde kaldığımız Çukur'u aratmayacağı söylenen Aile dizisi, suç ve mafya temasıyla merak konusu oldu. İlgi uyandıran bir konusu olan yapımın oyuncu kadrosu da güçlü.

ESMA YEŞİM GÜL, AİLE'NİN KADROSUNA DAHİL OLDU

Yargı dizisinde de rol almış olan Esma Yeşim Gül, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı Aile'nin kadrosuna katıldı. Gül, Devin'in en yakın arkadaşı Ezgi karakterine hayat verecek.

Ekranların en sevilen isimlerinden olan Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'u bir araya getiren Aile dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Yılbaşı ile sete çıkması planlanan Aile dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'yı buluşturan Aile dizisine Yargı'dan bomba transfer.

ESMA YEŞİM GÜL KİMDİR?

26 Haziran 1995 tarihinde dünyaya gelen Esma Yeşim Gül, lisans eğitimini ise Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Oyunculuk faaliyetlerini Tümay Özokur Menajerlik bünyesinde sürdüren Esma Yeşim Gül, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Yeşilçam gibi dizilerde de rol almıştır. Başarılı oyuncu Esma Yeşim Gül son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı adlı dizide Zümrüt karakterine hayat vermiştir.