Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı'nın arasındaki diyalog konuşulmaya devam ediyor.

Yaşananların ardından ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da "Her başarılı kadının ensesinde vızıldıyan bir erkek vardır" sözleriyle Karadağlı'ya tepki gösterdi.

58’inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın, 'Zuhal' filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldü.

YALÇIN: 'ARTIK SUS' MU DEMEK İSTEDİNİZ?

Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, ödülü Nihal Yalçın'a uzattı. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Kim verdi ödülü?" diye sordu. Daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Tamer Karadağlı ise "Ödülünüzle birlikte konuşun diye" yanıtını verdi.

"LÜTFEN TAMER'İN ÖNÜME GEÇMESİNE İZİN VERMEYİN"

Diyalog sonrası Nihal Yalçın sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, "Lütfen Tamer'in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!" dedi.

"HER BAŞARILI KADININ ARKASINDA..."

Ahmet Mümtaz Taylan da yaşananlara kayıtsız kalmadı. Ünlü oyuncu, Twitter hesabından "Her başarılı kadının ensesinde vızıldıyan bir erkek vardır." mesajını paylaştı.