FutboTV olarak en çok takip edilen futbol hesabı olduklarını belirten genç girişimci Ahmet Kılınçlı, “Futbol kültürünün oluşmasına destek oluyoruz. Birçok kullanıcı, sosyal medya platformları üzerinden, futbol ile ilgili doğru haberleri aktaran hesapları takip etmek istiyor. Bu hesaplardan bir tanesi olmak bizi gerçekten çok mutlu ediyor.” ifadelerinde bulundu.

Sosyal Medya Uzmanı olarak çalışmalarını sürdüren, bunun yanı sıra Türkiye’nin en büyük futbol, seyahat ve müzik hesaplarının ortağı olan Ahmet Kılınçlı, en çok takip edilen futbol hesabı olmalarından ötürü çok mutlu olduklarının altını çizdi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kılınçlı, değerlendirmelerinde şu sözlere yer verdi: “Biliyorsunuz futbol, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de oldukça fazla seviliyor. Bu durum, aslında futbol kültürünün yerleştirilebilmesi adına önemli bir şey. Biz de FutboTV olarak Türkiye’deki futbol kültürünün çok daha fazla gelişebilmesi için dikkat çeken çalışmalarda bulunuyoruz. Instagram, Twitter ve Tiktok üzerinde videolar paylaşıyor, futbola dair dikkat çeken haberleri paylaşıyoruz. Böylelikle kullanıcılarımız, paylaşımlarımızdan futboldaki gelişmelerle ilgili bilgi sahibi olabiliyor. Bunun yanı sıra kullanıcılarımızla etkileşim içerisinde olduğumuz için hedef kitlemizin bizden ne talep ettiğini de biliyoruz. Futbola dair bir şeyler yapmak, bu alanda çalışmalarda bulunmak beni çok mutlu ediyor. Çünkü ben de birçok insan gibi futbolu çok seviyor, gelişmeleri yakından takip ediyorum.”

Futbol Kültürünün Oluşmasına Destek Oluyoruz

Futbol kültürünü oluşturmak için yapılan çalışmaların önemli olduğunun vurgusunu yapan Ahmet Kılınçlı, konu ile ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Futbol sadece bir oyun değildir. Belirli bir mantığı ve sistemi bulunduğu için maçların daha akılcı izlenebilmesi için bu kültüre hakim olmak gerekiyor. Biliyorsunuz futbolun kendine özgü bir terminolojisi var. Biz de FutboTV olarak bu terminolojiyi kullanıcılarımıza sunmaya, futbolun çok daha keyifli bir şekilde takip edilebilmesini sağlamak adına çalışmalarda bulunuyoruz. Yer yer futbol dünyasında ilgi çeken ve önemli olarak görülen haberleri paylaşıyoruz. Böylelikle birçok futbolsever, gelişmeleri yakından takip etme şansı elde ediyor. En çok takip edilen futbol hesabı olmaktan ötürü de mutlu olduğumuzu ve çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde devam ettirmek istediğimizi rahatlıkla söyleyebilirim.”