Artık “Kıyafetini Nerden Aldın?” sorusunun devri kapanıyor! Nasıl mı? Yaklaşık 300 milyon kullanıcıya sahip bir müzik tanımlama servisi olan Shazam'ın yepyeni teknolojisi sayesinde.

Evet yanlış okumadınız Shazam artık bulunduğunuz ortamda çalan müziğin kime ait olduğu bilgisini anında verdiği gibi, bulunduğunuz ortamda beğendiğiniz bir kıyafetin hangi markaya ait olduğu bilgisini de sunacak.

Şu an yapım aşamasında olan bu teknoloji sayesinde televizyonda, gazetede, dergide ya da bulunduğunuz ortamda beğendiğiniz kıyafetin resmini çekip Shazam'a soracak, kıyafetin hangi mağazaya ait olduğunu öğrenecek ve hatta o mağazanın online alışveriş sayfasına yönlendireceksiniz.

Bir çoğumuzun şu andan itibaren sabırsızlıkla beklediği bu teknolojiye ise teknolojinin son ürünü olan tablet ve telefonlar eşlik edecek. Tablet ve telefonların sahip olduğu yüksek fiyatlardan dolayı alışverişlerinizi erteliyorsanız eğer Kliksa.com Indirim Kodu na göz atmanızın zamanı gelmiş demektir. Sitede teknolojinin en son ürünleri en avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme seçenekleri ile satılıyor. Üstelik satış öncesi ürün hizmeti satış sonrasında da devam ediyor.

Bunun yanı sıra Markafoni İndirim Kodu 'ndan ise sezonun en trend kıyafetlerini, birbirinden şık kombin önerileri ile birlikte en avantajlı fiyatlar üzerinden satın alabilir ve bu sayede şıklığınızı Shazam tarafından merak konusu haline getirebilirsiniz.

Bu konuk makale indirimhediyeceki.com'a aittir.