Tam beş yıldır “Evinizi Baştan Yaratın!” sloganı ile kusursuz hizmet vermeyi amaçlayan evidea.com, ev dekorasyonunda ihtiyacınız olan her şeyi a’dan z’ye bünyesinde barındırıyor. Birçok kategoriden oluşan site, kullanışlı tasarımı ile de aradığınız ürünü kolayca bulma imkanını sağlıyor. Hırdavat kategorisi altında yer alan yüzlerce ürün sayesinde, yapı market geziyormuş hissine kapılabilirsiniz. Merdivenler, taşıma arabaları, yapıştırıcı ve kimyasallar, yapı elemanları, boya ekipmanları, kilitler, iş güvenliği malzemeleri, elektrik malzemeleri, oto aksesuarları, ölçü aletleri, raf ve dolaplar, para kasaları, transpalet ve platformlar gibi zengin bir alt kategori çeşidine sahip olan hırdavat bölümü ihtiyaç duyduğunuz her şeye cevap verecek nitelikte.

Duvarların rengini değiştirmek isteyenler ancak bütçesi profesyonel yardım almaya yeterli olmayanlar için geleneksel yöntemin biraz dışında harika bir alternatif tavsiye ediyoruz. Paint zoom boya tabancasını kullanarak hem pratik bir yol izleyebilir hem de profesyonel bir iş çıkarabilirsiniz. Sentetik tiner kullanmamak kaydı ile, her türlü boya ile kullanabileceğiniz bu mucizevi alet; sizi damlama, sıçrama, farklı tonlama gibi dertlerden de kurtaracak. Kolayca temizlenmesi sayesinde, defalarca kullanabileceğiniz bir ürün olarak sizle beraber yaşlanacak.

Duvarları boyadıktan sonra sıra geldi, onları zevkinize göre donatmaya. Tablolarınız hazır, ancak tertemiz duvarların ahengini bozmadan onları nasıl asacağınızı bilemiyor musunuz? O halde evidea.com adresinde yer alan matkap setlerine göz atmanızı tavsiye ederiz. İster set halinde isterseniz tekli olarak satın alabileceğiniz matkap çeşitleri sayesinde duvarlarınız hiç boş kalmayacak.

( Advertorial / Tanıtım Haberi )