Firmamız sizlere günlük iş temposunda sonra İngilizceyi öğrenmeyi bulamayan kişiler için online eğitimler sunmaktadır. Birçok çalışan farkına varmasa da ülkemizde yabancı dil eğitimi gerekmekle beraber iş ingilizcesi kursları iş hayatı içinde önemlidir. Çoğu büyük firmalarda patron olan kişiler anadili yanında mutlaka bir yabancı dilinin de olması gerekmektedir. Bu bakımdan dolayı sizlerde devamlı yurtdışına çıkıyor veya ingilizce eğitimine merakınız varsa bu iş ingilizce eğitimi tam size göredir. Sitemizde öncelikli olarak ön bilgiyi okumanız sizler için gerekli olmakla birlikte aklınızda takılan soruları bizlere sorabilirsiniz.

Kurumsal olan firmamız 2010 yılında beri online eğitimler konusunda Türkiye’de bir ilke imza atmıştır. Bu sayede iş İngilizcesi sözlüğü ile eğitimlerimizde selamlaşmada başlayarak temel olarak telefonda ingilizce konuşmaya kadar gidebilmektedir. Bu bilgilerden sonra Amerikanlı hocalar tarafından ingilizce mektup yazabilme ile başlayarak yabancı misafirleri ağırla diyaloglarına kadar eğitimler verilmektedir. Son eğitimlerimize baktığınızda sizlerden sunum hazırlama işlemleri istenmekle beraber iş dünyasına tüm çözümleri sunmaktadır. Bu bakımdan dolayı A’dan Z’ye tüm eğitimleri sizlere sunabilmekle beraber aklınıza takılan diğer sorularda da yardımcı olmaktayız. İstanbul ilinde ikamet ediyorsanız mutlaka ofisimize gelerek bu konularda detaylı bilgiler alabilirsiniz. Uygun ödeme koşullarımız sayesinde sizlere taksit seçenekleri de sunmaktayız. Ayrıca sitemiz üzerinden kullanıcı yorumlarına bakarak, bu konuda hakkında da detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Sizlere seviye belirleme testi yaparak ne kadar bilginizin olduğunu görmekteyiz. Bu sayede sizlere konuşma eğitimi sunarak bildiğiniz eğitim üzerinden gitmekteyiz. Bu bakımdan dolayı günde sadece 30 dakika ile beraber skype üzerinden iş ingilizcesi sizlere eğitimler vermekteyiz. Kaliteli görsellik bakımından artık sizlere bu konuda hizmetler vermekle beraber firmamız sizler için çalışmaktadır. www.onlineisingilizcesi.com sitemiz üzerinden eğitimlerimiz sayesinde hem görsel olarak hem e-kitaplar sayesinde sizlere yardımcı olmaktayız.