Kadınlar ile bütünleşen giyim parçaları arasında etek, kuşkusuz ilk sırada yer alıyor. Küçük yaşlardan itibaren giymekten büyük keyif aldığımız etekler, her sezon trendlerin etkisi ile zenginleşmeye devam ediyor ve kadınların gardırobundaki yerini daha da genişletecek gibi gözüküyor. Her mevsim, mağazalarda görücüye çıkan birbirinden farklı etek modelleri, geniş bir aralığa yayılan fiyat seçenekleri ile de her kesimden kadının favorisi olmaya devam ediyor.

İçindeki çocuğu büyütmeyi hiç düşünmeyen kadınların tercihleri ise renkli modellerden yana oluyor. Limon sarısı tonlarındaki bir sarı mini etek, enerjik bir görünüm yakalamak isteyen kadınlara şık olma garantisini de yanında hediye ediyor. Sempatik bir görünüm yaratan parça, maharetli ellerden çıktığı belli olan kesimi ile de göz kamaştırıyor. Babetler ile kombinlendiğinde sevimlilik kat sayısını artırma özelliği olan bu eteği, yüksek topuklu ayakkabılar ile de kullanabilir; bacaklarınızın kusursuz görünümünü sergileyebilirsiniz.

Son birkaç sezondur vitrinleri olduğu kadar trendleri takip etmeyi seven kadınların vücutlarını da süsleyen asimetrik kesimli, önü kısa arkası uzun etek modelleri, bu sezon yine oldukça ilgi göreceğe benziyor. İlkbaharın çiçekli etkisini üzerinde taşıyan bu cıvıltılı etek, belden lastikli olması sayesinde de pratik bir kullanım kolaylığı sunuyor. Babet, sandalet, topuklu ayakkabılar ya da botlar ile kombinlenme özelliği ise kadınlara çok yönlü bir kullanım imkanı sağlıyor. Böylece tek parça ile farklı tarzları yakalamak daha da kolay ve zevkli bir hal alıyor.

Siyahın klasik etkisinden vazgeçemeyenler için ise piyasada oldukça fazla çeşitte ürün bulunuyor. Değişik kumaş türlerine farklı kesimler uygulanarak yeni yorumlar getirilen ve kadınların beğenisini kazanan siyah etek modelleri, hiçbir zaman demode olmayacak anahtar parçalar arasında yer almaya daha uzun bir süre devam edeceğe benziyor. Modelin üzerinde gördüğümüz kendinden desenli içi tüllü siyah etek, dizlerin bir karış üstünde biten kesimi ile hoş bir görünüm yakalıyor. Siyah astarlı eteğin, tül detayı kullanılarak yarattığı etkinin karşılığı ise kesinlikle romantizm oluyor. Sempatik ve şık bir görünüm yakalamanın garantili yolunu sunan bu parça, gardırobun baş köşesinin yeni sahibi olacağının sinyallerini veriyor. ( Advertorial / Tanıtım Haberi )