Rimel seçmekte zorlanıyor musunuz? Nasıl kirpiklere sahipsiniz? Rimel seçerken tek yapmanız gereken kirpiklerinizin nasıl bir rimele ihtiyacı olduğunu bilmek. Kirpiklerinizi uzatmak, dolgunlaştırmak, kıvırmak sizin elinizde tek yapmanız gereken doğru ürünü seçebilmek.

Kirpiklerinizin kısalığı sizi rahatsız ediyorsa kirpiğin uzunluğunu arttıran özelliklere sahip rimel seçmelisiniz. Rimellerin en belirgin özelliği olan kirpik uzatmak bütün maskaralarda mevcuttur. Bu sebepten sizi seçim yaparken pek de zorlanmayacaksınız. Uzunluğun yanı sıra dolgunluk da eklemek isterseniz Max Factor rimel seçeneklerinden False Lash Fusion Mascara güzel bir ürün. Kirpiklerinizi uzatırken aynı zamanda dolgunluk vererek takma kirpik kullanmışsınız hissi yaratacaktır.

Kirpikleriniz uzun fakat düz ise kıvırma özelliği olan maskaralar seçerseniz uzun olan kirpikleriniz daha etkileyici görünecektir. Yine Max Factor maskara bu konuda da 2000 Calorie Mascara ile kirpiklerinizi uzatırken dolgunluk da kazandırarak beklentilerinizi karşılayacaktır.

Max Factor Eye Brightening Mascara ise göz renginizi ön plana çıkartabileceğiniz bir rimel. Göz renginizin ön plana çıktığı daha etkili bakışlar için denemeniz gereken bir maskara. Her renk göz için ayrı bir çeşit piyasaya sürülmüş olan rimel kirpiklere dolgunluk verirken rengini de unutmamış.

Markanın dikkat çeken ürünlerinden biri olan fondötene de göz atmanızda fayda var. Su bazlı olarak üretilmiş Second Skin Foundation Max Factor fondöten seçenekleri arasında en iyilerinden. (Advertorial / Tanıtım Haberi)