Daha öncesinde pek çok başarılı oyun projesi gerçekleştirmiş olan İzmo Bilişim'in yeni projesi oyuncini.com yayın hayatına girdi. Henüz beta aşamasında olan oyuncini.com Ödüllü oyunlar sloganı ile yayın hayatına başlamıştır. Şuanda aktif olmasa da sitenin ana ayırt edici özelliği oynadığınız oyunlardan alacağınız puanlar olacak. Bu aldığınız puanlarla belirli zamanlarda hediyeler kazanacaksınız.

Oyuncini.com
sitesinin ana kahramanı olan mavi renkli sevimli oyun cinidir. Bu oyun cinin isimi ise Cinbo'dur. Cinbo sizelere oynadığınız oyunlar ve sitede yaptığınız aktivitelere göre hediyeler dağıtacaktır. Ancak daha öncesinde de bahsettiğimiz sitenin beta aşamasında olmasından dolayı bu özellik henüz aktif değildir. Ancak hediyeli oyun sistemi şuanda yapım aşamasındadır.

Sitenin tasarımı ve özellikleri ile ilgili bilgiler vermek gerekirse. En çok dikkat çeken özelliklerden biri sitenin orta kısmın da bulunan oyun kategorilerine özel şekilde tasarlanmış Cinbo maskotlarıdır. Fareniz ile bu maskotların üzerine geldiğiniz takdirde hemen alt kısımda bulunan oyunlar değişecektir. Örneğin kız oyunları maskotuna tıkladığınız takdirde alt kısımda ki oyunların tamamı kız oyunları kategorisine ait oyunlar ile dolacaktır. Aynı zamanda bu maskotlardan dilediğinize birine tıkladığınızda direkt olarak tıkladığınız kategoriye yönlendirileceksiniz ve bu kategori altından ki oyunları tamamen ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Bu özelliğin dışında sitede epey dikkat çeken bir diğer özellik ise sitenin alt kısmıdır. Öncelikle sitenin en alt kısmından başlamak gerekirse burada yer alan "Editörün Önerileri" kısmı sayesinde Oyuncini editörleri tarafından sizlere özel seçilmiş oyunlara ulaşabileceksiniz. Editör Önerileri kısmının hemen sağ kısmında ise "Tüm Kategoriler" yer almaktadır. Burada ise sitede yer alan tüm oyun kategorileri listelenmektedir.

Daha sonrasında ise "Son Eklenen Oyunları" kısmı bulunmaktadır. Burada ise oyuncini.com editörleri tarafından eklenen son oyunlar listelenmektedir. Bu kısmın hemen üstünde ise Kız ve Erkek çocuklarına özel olarak kategorize edilmiş oyun kategorileri yer almaktadır. Ayrıca bu kısmında Cinbo'nun sizler için seçtiği oyun kategorileri de yer almaktadır. Cinbo'nun Seçtikleri arasında yer alan ve en çok oynanan oyun kategorisi ise Barbie Oyunları kategorisidir.

Şu anda oyuncini.com sitesinde yer almakta olan ve kategoriler arasında erkek çocuklarının en çok tercih ettiği oyun kategorisi 3D Oyunlar isimli oyun kategorisidir. Bu kategori altında yer almakta olan oyunlar 3 boyutlu görseller ile hazırlanmıştır ve klasik oyunlara göre çok daha fazla görsel kalitesine sahip oyunlar bu kategori altında listelenmektedir.

Oyuncini sitesi içerisinde kız çocuklarının en çok tercih ettiği kategori ise Kuaför Oyunları isimli oyun kategorisidir. Bu kategori altında yer almakta olan oyunlarda genellikle bir karakterin saç ve yüz bakımını gerçekleştirmeniz gerekiyor. Kız çocuklarının bu oyun kategorisini bu kadar fazla tercih etmesinin en büyük sebebi de hiç şüphesiz ki saç bakımına olan ilgileridir.

Oyuncini
ekibi yalnızca hediye oyunlar değil aynı zamanda Türkçe oyunlar konusunda da bir numara olmak istemektedir. Oyuncini ekibi bunun için pek çok Türkçe oyun geliştirmeyi planlamaktadır. Ekip bunun için hazırlıklara çoktan başlamıştır ve bunun için pek sosyal medyada epey fazla ses getiren oyunlar geliştirmiştir.