Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Ersin Korkut, Nehir Erdoğan ve Özge Özpirinçci'nin de olduğu 11 kişi için mahkeme serbest kalmalarına karar verdi.

Engin Günaydın ve Sarp Apak'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi ise adli kontrol talebi ile mahkemeye sevk edildi. Uyuşturucu sattığı öne sürülenlerin de aralarında yeraldığı 27 kişi ise tutuklama istemiyle yargılanmasına devam ediliyor.

ADLİYE ÇIKIŞINDA İLK AÇIKLAMA: RAHATSIZ OLDUK

Çağlayan'ndaki İstanbul Adalet Sarayı'ndan çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Düzyatan, " Dosyada gizlilik kararı olduğu için açıklama yapamayacağız. Dosya kalabalık olduğu için iki gün sürdü. Böyle bir durumun içinde kalmak bizi rahatsız etti. Aile yapımızla, duruşumuzla böyle bir durumun içinde olmayı uygun görmezdik fakat öyle uygun görmüşler. İfademize başvurdular. İfademizi verdik serbest bırakıldık" dedi.

Özge Özprinçci de, “Bodrum'da bardan alındığım söylenmiş. Ailemin evinde annemin yanında alındım" ifadelerini kullandı. Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan ünlü oyuncu Ersin Korkut ise, basın mensuplarına 'İyi bayramlar' dedikten sonra aracına binerek adliyeden ayrıldı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.