Acun Ilıcalı yönetimindeki TV8'in iddialı dizisi 'Tuzak' popülerlik tahtını Star TV ekranlarında yayınlanan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerindeki 'Yalı Çapkını' dizisine kaptırdı.

Star TV ekranlarında yayınlanan ''Yalı Çapkını'' dizisi Türkiye'de en çok izlenen diziler arasında ilk sırada. Dizi 30'dan fazla ülkeye satıldı.

Dizi bir yandan RTÜK'e en çok şikayet edilen diziler arasında yer alırken bir yandan da en popüler diziler arasında 1.sıraya yükseldi.

Acun Ilıcalı yönetimindeki TV8'in iddialı dizisi 'Tuzak' popülerlik tahtını Star TV ekranlarında yayınlanan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerindeki 'Yalı Çapkını' dizisine kaptırdı.

televizyongazetesi.com'un haberine göre, Acun'u üzecek veriler paylaşıldı.  Tv8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, Çarşamba akşamından Perşembe akşamına alındı. Dizi, reytingleri düşük gelince bir süre ileri saatte de yayınlandı ve final söylentilerine maruz kaldı. Ancak Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama ile devam edeceği öğrenildi.

Tabloda öne çıkan Survivor 2023 de diziler arasında dikkat çekiyor. Kızılcık Şerbeti, Yargı, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Emanet ve yeni başlayan Ateş Kuşları dizisi de ilk 10 tablosunda yer alan yapımlar oldu.

Fakat ekranın reytingleriyle diğer dizilere fark atan dizisi Yalı Çapkını, 16-22 Ocak haftasında Tuzak dizisinden daha fazla ileti alarak popülerlik sıralamasında ilk sıraya yükseldi. 67 bin 300 ileti ile tahta oturan diziyi takip eden Tuzak’a da 56 bin ileti geldi.

Yalı Çapkını dizisinin aldığı ileti sayısının bu hafta Tuzak’ı geçmiş olma nedenlerinden birisi de aslında diziye gelen eleştiri yoğunluklu paylaşımlarla birlikte ‘Kendine Gel Yalı Çapkını’ etiketiyle yapılan yorumlar oldu. Yalı Çapkını dizisinde iki haftadır Ferit karakterinin  travmatik halleri, Seyran’la olan kavgaları seyircinin tepkisine neden oldu. Bu durum sosyal medyada tartışmalara konu oldu. 

TRT1’de yayınlanana Yürek Çıkmazı da gündemdeki yerini koruyor. Salı akşamları ekrana gelen dizi, gün birincisi olarak sosyal medyada boy gösteriyor. Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerini de geçerek uzun süredir 3'lüğü koruyor.