Survivor 2023'ün ünlüler kadrosunda yer alan şarkıcı Yusuf Güney'in yarışmadan çekileceği duyuruldu.

Survivor 2023'te ada şartlarına dayanamayan Berdan Mardini ve Seçkin Piriler'in yarışmayı bırakmasının ardından şarkıcı Yusuf Güney de yarışmadan ayrıldı. 

Ayrılığı konseyde açıklayan Acun Ilıcalı, "Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor olacak. Yusuf Güney de sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek'' ifadelerini kullandı.

Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti:

"Kırmızı takım için bugün itibariyle bir kayıp daha yaşanıyor. Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek. Bu sene daha önce de dediğim gibi akıl oyunları ile yarışmacıların mental, psikolojik ve akıllarını kullandığı sezon."

Ünlüler kadrosunda yer alan Berdan Mardini de sağlık sorunu yaşamış, Mardini'nin zorlu şartlara karşı dayanamadığı belirtilmişti. 

Berdan Mardini'nin ardından yine ünlüler takımında yer alan Seçkin Piriler, yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı. Piriler, ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıklamıştı.

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan taraf Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı eleme konseyinde takım arkadaşlarından bir kişinin adını yazarak direkt olarak potaya gönderdiler.

Takım arkadaşlarından en çok oyu alan Aziz birinci eleme adayı oldu. İkinci eleme adayı ise performans birincisinin seçimiyle Chaby Han oldu.