CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Ergenekon terör örgütüne üye olmak, ben merak ediyorum ya. 3 yıldır devam ediyor ama örgüt üyeliğine istediğin zaman gidip üye olabiliyorsunuz. Nerede bu örgüt? Gideceğim, üye olacağım.” sözleri üzerine Silivri Cezaevi’nde yatmakta olan Veli Küçük kendisine çok gizli bir mesaj gönderdi.

Muhabirimizin orjinalinin fotokopisine ulaştığı belgede Veli Küçük Kılıçdaroğlu’na şöyle sesleniyor:

Sevgili Kemal,

Seni de aramızda görmek bizi ziyadesiyle memnun edecektir. Arkadaşlar en kısa zamanda yanına uğrayıp gerekli formları doldurtacak. Yakana da bir rozet takacaklar. Ama bu rozeti öyle her yerde takmazsan iyi olur.

Sevgili Kemal,

Seni hangi birimlerimizde istihdam edelim bilemiyoruz. Aslında her birimde iyi işler çıkarırsın. Halk seni kendinden biliyor, sana inanıyor. Boşuna genel başkan olmadın.

İstersen seni Mahmut Yıldırım’la irtibatlandıralım. Şu JİTEM, itirafçılar, eski ülkücülerden müteşekkil yapımız son zamanlarda çok atıl kaldı. Orayı biraz hareketlendirsen iyi olur. Yavaş yavaş toplu mezarlar açılıyor, faili meçhuller araştırılıyor, hemen yenilerini hayata geçirmek lazım. Memleket yıkılır yoksa.

Ya da, Kürt işadamlarını temizleyen ekibe dahil edelim istersen seni. Bu konuda Mehmet Ağar kimlerle irtibat kurman gerektiğin konusunda yardımcı olacaktır.

Bilemedin şu Hrant Dink, Malatya’daki hristiyanlar, Rahip Santaro gibi azınlık çıbanları temizleyen ekibe katıl. Onlar da yaptıkları her işi ellerine yüzlerine bulaştırdı. Sen akıllı adamsın, bunlara çeki düzen verirsin.

Ya da, şimdi biliyorsun ordu içindeki ekiplerimiz tasfiye edildi. O güzelim Ayışığı, Yakamoz, Eldiven, Sarıkız, Balyoz darbe planlarımız suya düştü. Ordu içinde mutlaka vatansever güçler vardır hala. Ama onları toparlayacak bir lidere ihtiyaç var.

Ya da belki şu basın, medya, yayın vb alanlara bir el atarsın. Senin çevren de geniştir. Bir ara Kızılelma koalisyonu kurmuştuk biz. İçinde solcusu, sağcısı, her kesimden insan vardı. Son zamanlarda o da çürük elma oldu. Ama ne demişler, çalışan kazanır, elması kızarır. Senin gibi çalışkan biri şu işe bir el atsa, elmaları tekrar kızartsa ne iyi olur.

Aslında sen bütün bunları boş ver, senin konumun daha önemli. Orayı terk etme. CHP bizim kalemiz. Herkesi o kaleye toplamak için az mı uğraştık. Sarıgül’ü partisinden vaz geçirdik. Rahşan Hanım’ı senin yanına yolladık. Bak Baykal ve Sav da sessiz sedasız, ama dengeyi kaçırırsan seni ham yaparlar, bunlara güven de olmaz. Sen herkesle arayı iyi tut. Umudumuz sensin…

Hürmetler…

Veli Küçük

ZUHURAT HABER :)))))